Ми у Facebook
21.04.2020, 11:19

ВІДЕО: як живуть рятувальники в Чорнобильській зоні

Вогнеборці вже декілька тижнів поспіль гасять пожежі у зоні відчуження. Станом на 20 квітня усього до гасіння пожежі задіяно 1322 особи та 292 одиниці техніки. Чим харчуються та як відпочивають - розповідає ДСНС України.
Для життєзабезпечення особового складу зведених загонів Головних управлінь ДСНС у Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Вінницькій та Дніпропетровській областей розгонуто та функціонують пункти життєзабезпечення зведених загонів у с. Старі Соколи, с. Рудня-Іллінецька та с. Діброва.



На місці розгортання пересувних пунктів життєзабезпечення передбачено пункти для розміщення особового складу, приготування їжі, харчування в польових умовах та забезпечено продуктами харчування. Снідають та вечеряють вогнеборці в пунктах життєзабезпечення, обіди ж доставляються до місця гасіння пожеж.







Для зведених загонів їжа готується у пунктах життєзабезпечення та в їдальні ДАЗВ. Крім того, для рятувальників організовано належні санітарно-гігієнічні умови, а також дозиметричний контроль та медичне забезпечення. Як це виглядає зсередини — дивіться у відеоролику.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ