Ми у Facebook
25.04.2020, 13:25

Уже не треба виходити з дому, аби подати церковні записки

Православна Церква України продовжує приймати записки "За здоров'я" та "За упокій" в мережі Інтернет.
Цього року відвідування кладовищ переносяться на Троїцьку батьківську суботу, 6-го червня 2020 року, заупокійні молитви лунатимуть у храмах Православної Церкви України, до яких ви можете долучитися із ваших домівок. Щоб подати записку за здоров’я чи за упокій не потрібно виходити з оселі, а просто дистанційно заповнити їх та приєднуватись до наших Богослужінь онлайн. Залишити імена рідних, за яких обов’язково буде промовлена молитва, можна впродовж сьогоднішнього дня, 25 квітня, за посиланням: bit.ly/2XZYjbp

Фото зі сторінки ПЦУ в мережі Фейсбук
Фото зі сторінки ПЦУ в мережі Фейсбук


Традиційно, ви також маєте можливість подати записки і за здоров’я родичів та близьких. Вони будуть зачитані в цю неділю, 26-го квітня, за Божественною літургією. А записки за упокій – зачитуватимуться вже у день Радониці, у вівторок 28-го квітня, під час Божественної літургії та Панахиди.

"Тож не тривожтеся, що відвідини кладовищ дещо відтерміновуються. Адже, незважаючи ні на що, наші молитви за спокій наших ближніх долинатимуть до Господа", - йдеться у повідомленні Православної Церкви України у мережі Фейсбук.

Дізнайтеся, що буде далі з карантином на Рівненщині? Як контролюватимуть мешканців Рівненщини, аби ті не йшли на кладовища?





На правах реклами