Ми у Facebook
26.04.2020, 16:00

Магнітні бурі та некомфортні дні у квітні 2020 (ПРОГНОЗИ)

В які дні посиленого карантину варто приділити максимум уваги своєму настрою та здоров'ю?
У квітні 2020 слабкі та помірні магнітні бурі прогнозують ближче до середини та в останній тиждень місяця. Хоч прямий вплив магнітних бур на здоров'я людини не має прямих наукових доказів, ми все одно цікавимося прогнозами фахівців, особливо зараз, під счас пандемії коронавірусу й посиленого карантину. Бо ще до всього не вистачало погодних температурних "гойдалок" і "чорних дір" та спалахів на Сонці...

Так звані метеочутливі, ослаблені, хронічно хворі люди, сердечники та гіпертоніки в певні дні та години можуть відчути погіршення самопочуття, знесилення, сонливість чи навпаки дратівливість - це може бути 6, 14-16, 18-19, 24, 26-28, 30 квітня. Особливо коли різко міняється погода, наближаються циклони-антициклони, знижується чи підвищується температура повітря, коливається атмосферний тиск...

За прогнозами фахівців Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ТЕСІС, дуже слабкі магнітні бурі ймовірні в період з 15 до 29 квітня, слабкі магнітні бурі - 15, 26, 27, 28-30 квітня.

Український науково-дослідний гідрометеорологічний інститут на сайті Укргідрометцентру регулярно подає Графік ефективної температури по показнику Миссенарда, де можна наперед на 5 діб дізнатися про дискомфортні дні та години (оранжевий рівень) та субкомфортні дні та години (жовтий рівень). Зокрема, найбільш дискомфортні дні очікуються 14 та 15 квітня.

Як поводити себе у дні магнітних бур

Чому кішка лягає на хворе місце?

Якомога частіше провітрюйте приміщення, якщо ви перебуваєте на самоізоляції, якщо є така можливість, виходьте на балкон подихати свіжим квітневим повітрям. Пийте більше води, добре харчуйтесь, але не переїдайте. Відмовтесь від спиртного всередину. Менше думайте про погане й більше займайтеся улюбленою справою.









На правах реклами