Ми у Facebook
10.05.2020, 16:40

Гороскоп на тиждень 11 - 17 травня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН (21.03-20.04). Сприятливий час для побудови нових глобальних планів та внутрішніх змін. Подумайте про відмову від ниття та деяких шкідливих звичок, які заважають рухатись далі й почуватися щасливими. Сподівайдеся тільки на себе, за винятком домашніх справ та побутових проблем.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ваше все - внутрішній спокій і врівноваженість. Впорядкуйте нарешті хаос і невизначеність у вашому особистому житті. Вибирайте надійність, а не улесливі компліменти й порожні обіцянки. У вихідні небажано з’ясовувати стосунки й провокувати сварки.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). На вас чекає успіх у професійній сфері та особистому житті. Ви буквально фонтануєте ідеями, швидко й ефективно вирішуйте будь-які завдання. Однак, перш ніж прийняти яке-небудь рішення, необхідно все гарненько зважити.

РАК (22.06-23.07). Будьте вдумливі та зосереджені, не метушіться. Якщо трапляться поїздки - то у справах, якщо зустрічі та знайомства - то корисні й перспективні. Спочатку думайте, а потім робіть. І не піддавайтесь суму та знавірі.

ЛЕВ (24.07-23.08). Підвищиться ваш загальний тонус і покращиться настрій. Ви будете активні, нетерплячі й пробивні. Блискуче впораєтеся з вантажем проблем. Порада близького друга допоможе знайти вихід з безвихідної ситуації. Постарайтеся не тримати при собі свої секрети, бо їх можуть потім використати проти вас.

ДІВА (24.08-23.09). На перший план можуть вийти проблеми кар'єри й заробляння грошей. Не розпорошуйтесь на дрібні справи та чужі проблеми – вони почекають або вирішаться і без вас. Час намітити собі чіткі й конкретні цілі й упевнено просуватися до їхнього досягнення.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Тиждень успішної розумової діяльності, особливо якщо будуть поруч однодумці та вірні помічники. Можливі певні розбіжності з партнерами, постарайтеся почути не тільки себе. У вихідні приділіть більше уваги дітям і будьте обережні, щоб не наробити помилок в особистому житті.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Ваш творчий та особистий потенціал на висоті. Зросте ваш авторитет у професійній сфері. Довіртеся голосу своєї інтуїції - вона вас не підведе. У вихідні нічого нового краще не починати. Займіться тим, що вам близьке і подобається.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). З'явиться чудовий шанс вирішити важливі протиріччя, які вас непокоїли й не давали спокійно спати. Але для цього буде потрібен розумний компроміс. Варто показати себе, а не скромно мовчати. Постарайтеся навести лад у думках та почуттях у вихідні.

КОЗОРІГ (22.12-20.01). Робочі справи рухатимуться. Друзі та партнери розділять з вами і радощі, й помилки. Гарний час, щоб навчитися чогось новому. Буде не так просто знайти загальну мову з рідними, бо у кожного можуть виявитися власна думка та власні інтереси.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Перед людьми уважними та цілеспрямованими відкриються нові перспективи. Реалізація давніх ідей здатна принести моральне й матеріальне задоволення. Виявляться успішними переговори. Однак не варто сипати словами й, тим більше, давати нездійсненні обіцянки.

РИБИ (20.02-20.03). Тиждень обіцяє успіх у починаннях, які пов'язані з роботою та кар'єрою. Щоб потім насолодитись приємним і довгоочікуваним результатом, вам не можна втрачати часу дарма. Не лінуйтесь, проявіть максимум працездатності. У вихідні бажаний пасивний відпочинок у спокійній атмосфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 4 - 10 травня
Сонник на кожен день тижня

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами