Ми у Facebook
01.02.2018, 07:14

Сонник на кожен день тижня – коли найкрасивіші та віщі сни

Чи пророчі сни з понеділка на вівторок? Яким сновидінням і в який день тижня вірити, а які – нічого не варті? Розібратися у цьому допоможе наш маленький сонник – календар.
Сон на понеділок – дрібні клопоти

Сни на понеділок збуваються частіше у тих, хто сам народився в понеділок. Для інших людей однозначної відповіді немає.

Справа в тому, що понеділок, за твердженням астрологів, перебуває під заступництвом Місяця. Тому сам день за своєю енергетикою неоднозначний. Сни з неділі на понеділок відображають ваші емоції та психологічний стан.

Сновидіння можуть бути пов'язані з побутовими клопотами, зачіпати наші стосунки з близькими людьми – батьками, дітьми, братами-сестрами, чоловіком чи дружиною.

Якщо сон на понеділок (особливо зранку) тривалий і ви чітко бачите воду, то це означає майбутні клопоти та проблеми, швидше за все, побутового плану.
Якщо сон короткий і чіткий, це свідчить про те, що ви зосереджені та зібрані, тому вам вдасться впоратися з майбутніми справами і не допустити непорозумінь.

Чому понеділок – день важкий?


Сон на вівторок попереджає...

Сон з понеділка на вівторок може збутися впродовж наступних десяти днів. Якщо цього не станеться, то, швидше за все, ми надто зосереджені на своєму прагненні до успіху й перемоги.

Адже вівторок – це день Марса, який налаштовує людину на рух вперед, до своєї мети, й підштовхує до великих справ. Сни на вівторок уособлюють наші амбіції та прагнення до саморозвитку.

Марс – планета бога війни, тому, якщо сон приснився у вівторок, ще й у гнітючих тонах, то він може попереджати те, що над вашою головою, що насувається скандалі або конфлікті.

Якщо сон на вівторок спокійний і миролюбний, великих неприємностей вдасться уникнути. А це означає, що саме час діяти сміливо і рішуче, у вас все вийде!

Про які хвороби сигналізує ваш сон?

Сон з вівторка на середу – про ваше оточення

Сни на середу збуваються, якщо вони наснилися до опівночі. Після опівночі, а також сновидіння в середу вранці виповнюються тільки частково і майже не запам'ятовуються. Адже середа знаходиться під керуванням Меркурія. Ця планета найчастіше навіває легкі, неоднозначні сни. Але якщо сон на середу був чітким, постарайтеся його добре запам'ятати і пошукати в сонниках, що він може означати. Якщо ми розшифровуємо на перший погляд дивні сновидіння, отримаємо цінну інформацію про наше оточення: друзів, знайомих, колег, членів сім'ї.

Сни з вівторка на середу часто віщують якісь зміни у житті, далеку дорогу чи важливу зустріч. Якщо сон за своїм змістом нецікавий і буденний, то це означає, що найближчим часом вам не вистачатиме якоїсь важливої ​​інформації або підтримки друзів. Добре, коли вранці в середу сниться дорога, подорож, якийсь рух, поїзд, автобус, машина – це символізує зміни на краще.


Сон на четвер - про роботу і заробітки

Четвергом керує планета Юпітер, тому сни з середи на четвер пов'язані з роботою і перспективами у професійному плані. Крім того, вони можуть підказати вам саме ту діяльність, яка принесе користь і гарний прибуток.

Сон на четвер вказує на шляхи вирішення важких і заплутаних життєвих ситуацій. Всі люди, що наснилися вам в четвер, найімовірніше, в реальному житті дуже підтримують вас.

Якщо в ніч із середи на четвер сняться різні гуляння, вечірки, весілля, свята – це сприятливий знак. Він свідчить про те, що ви можете розраховувати на великий успіх у кар'єрі, суспільстві, серед колег і керівництва.
Якщо уві сні на четвер сняться ваші предки, це може означати, що ви продовжите справу батьків або інших близьких родичів.

До чого сниться трійня?


Сон з четверга на п'ятницю – любовний

Сон у ніч на п'ятницю збувається тільки в тому випадку, якщо він романтичного, любовного змісту. Ще б пак: п'ятниця перебуває під заступництвом богині кохання Венери. Тож сновидіння відображають наші почуття, емоції, сердечні й еротичні бажання. Вважається, що в ніч Венери сни збуваються з великою часткою ймовірності. У цих снах може ховатися підказка, як і коли реалізуються найпотаємніші бажання.

Якщо уві сні з четверга на п'ятницю ви побачите гроші, скарби, золото – такий сон обіцяє в недалекому майбутньому поліпшення матеріального становища. Якщо у сновидінні ви хочете, але не можете до чогось дотягнутися, дістати, взяти – найімовірніше, доведеться обмежити свої бажання і потреби.

Чорно-білі сни у цей період попереджають, що для досягнення ваших цілей доведеться добре попрацювати і докласти максимум зусиль.

Сонник. Якщо сниться секс і еротика


Віщий сон на суботу сниться ближче до ранку

Субота – це день Сатурна, планети Долі і випробувань. Сатурн уособлює правосуддя, тому сон на суботу найімовірніше свідчить про правила і закони, яких вам необхідно дотримуватися. Трапляється і так, що сни відображають ваші ідеї та думки, дають інформацію про способи здійснення планів, про причини важливих подій у житті та їхні наслідки.

Якщо сон з п'ятниці на суботу різнокольоровий, радісний, приємний – ваші плани легко здійсняться і ви не зустрінете на своєму шляху серйозних перешкод. Якщо ж сон важкий, неспокійний, похмурий, з образами зачинених дверей, глухих стін, недоступних споруд – це означає, що доведеться докласти чимало зусиль, щоб усе задумане реалізувалося.

Сон під ранок суботи може багато розповісти вам про вашу майбутню долю. Спробуйте його запам'ятати й подивитися у сонник, що означають ваші сновидіння...


Сонник. Якщо сниться сніг


Найкрасивіші сни – із суботи на неділю

Неділя — день Сонця, яке уособлює натхнення, творчість і радість. Сни з суботи на неділю найчастіше світлі та легкі, вони здатні допомогти розібратися в бажаннях і прагненнях, підказати, як до вас ставиться ваше оточення – хто любить, поважає, а хто на вас гнівається чи ображається.

Якщо сон у ніч на неділю красивий, кольоровий, райдужний, приємний – на вас чекає багато щасливих змін у житті, ймовірні зустріч з цікавою людиною, любов, примирення, сприятливе вирішення конфліктної ситуації. Світлий і яскравий сон може означати, що настав період розкрити ваші здібності й таланти.

Неприємні, гнітючі сни в ніч із суботи на неділю можуть попереджати про внутрішнє перенапруження. У цьому випадку постарайтеся добре відпочити, розслабитися, заспокоїтися, відновити свою душевну рівновагу і позитивне мислення. Це допоможе вам зберегти свою життєву силу, радить “Великий домашній сонник”.


Цікаві факти про сон та сновидіння

Щоб сон був, як у дитини
Сонник. До чого сняться квіти
Сонник. Якщо сниться небо





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ