Ми у Facebook
13.05.2020, 18:00

Рівненська фотографиня розповіла, чому усім треба фотосесія

Багато хо вважає, що фотосесія - це не для нього чи не для неї, але рівненська фотографиня Аліна Ромашко розповіла, чому красиві світлини треба усім.
Що ще варто зробити після зняття багатьох карантинних заборон? Правильно, фотосесію. Можна для безпеки індивідуальну, щоб фотограф у масці і ви почували себе впевнено.

Багато хто на ці слова подумає, що фото мені не потрібні та і яка фотосесія - вистачить світлин на телефон. Водночас рівненська фотограф Аліна Ромашко доводить, що насправді правильна, стильна фотосесія потрібна кожній людині і ось чому.

Рівненщина: до Тунелю кохання встановили блокпост



Всі ми періодично бачимо глянцеві журнали, в яких друкують красиві фотографії, на які приємно поглянути, на яких ідеальна композиція кадру, красиві люди, в красивому одязі.Здається що це десь там, далеко від простих людей. На сьогодні замовити фотосесію не є великим клопотом та і вартість її не є космічною та непосильною. Ви можете вибрати будь-який варіант фотозйомки, а я підкажу, як Вам краще реалізувати задумане.І ваші фото будуть такі ж як і на глянці, ну або майже такі ж. Важливо не боятися експериментувати, змішувати стилі, образи, характери. Разом з фотографом Ви будете режисером і стилістом, з його допомогою Ви відчуєте себе моделлю. Фотосесія навчить Вас правильно себе показати, підкреслити свої чесноти і приховати недоліки.

Фотосесію досить часто замовляють люди творчих професій, шоумени, моделі, політики, актори. Для них фото - візитна картка, що допомагає створити необхідний імідж. Такі люди найбільш часті гості фотографа, а деякі з них мають особистого фотографа, який веде літопис їх життя.

Мушу відмітити що звичайні люди, які просто хочуть мати красиві фотографії, стали частіше користуватися послугами фотографа. Хороше фото піднімає самооцінку і статус серед знайомих, адже коли до нас приходять гості, ми найчастіше дістаємо свої фотографії. Особливо приємно якщо Вам є що показати своїм друзям, не ті сірі та невиразні світлини зі стандартної «мильниці», а такі фото які здивувують Ваших гостей.

ФОТО - На Рівненщині біля храму з'явилася унікальна дерев'яна скульптура

Також дуже корисна буде родинна фотосесія. Фотосесія, проведена всією сім'єю, внесе різноманітність до Вашого життя, залишить хороші спогади і назавжди збереже зворушливі моменти спілкування. Професійно зняті родинні фотографії. У кого з Вас вони є? Я думаю, такі людей знайдеться небагато, хоча раніше це було доброю традицією, і в будь-якій сім'ї родинна фотографія була в рамочці, на видному місці. А зараз єдина фотографія, виконана професіоналом, знаходиться в нашому паспорті…

Ну і нарешті, це просто пам'ять. Ми міняємося з часом і такими як зараз вже ніколи не будемо, а професійна фотосесія допоможе Вам зберегти свій образ на різних етапах життєвої дороги.❤️





На правах реклами