На ринках з'явилася картопля з Європи: чи має вона попит серед українців
Про це розповіли у Сніданку з 1+1.
Через закриття ресторанів та кафе у Нідерландах і Бельгії зупинилися підприємства з виробництва картоплі фрі. Як наслідок, в країнах накопичилося до двох мільйонів тонн незатребуваної сировини.
На Рівненщині завершується посівна
Сорти картоплі, яка використовується для виробництва замороженої картоплі фрі складно продати у країнах ЄС, оскільки її бульби занадто великі. Утім, голландські компанії знайшли вихід і почали активно постачати картоплю до України.
Виявляється, вона серед українців користується чималим попитом. У середньому вітчизняні оптовики за картоплю з Нідерландів просять близько 8−9 гривень за кілограм.
Як повідомлялося раніше, в Україні стрімко дешевшає молода капуста. За тиждень ціни просіли майже у півтора раза. Вартість капусти на гуртових ринках становить п'ять-вісім гривень за кілограм.

Як приготувати сніданок з трьох інгредієнтів: дешевий та простий рецепт

Є аромати, які миттєво повертають нас у дитинство. Для багатьох це запах свіжих оладок, що смажаться на пательні зранку, коли вся родина збирається на кухні. М’які, пухкі, золотисті — вони прості у приготуванні, але дарують особливий затишок.
переглядів: 5
У середу, 13 серпня, на Рівненщині очікується тепла і сонячна погода

Згідно з прогнозом Рівненського обласного центру з гідрометеорології, середа, 13 серпня, на Рівненщині буде сонячною та теплою.
переглядів: 205
Мариновані запечені баклажани: рецепт літньої закуски з пікантним смаком

З настанням теплої пори року ми все частіше шукаємо прості, але водночас вишукані рецепти, що дозволяють насолодитися дарами природи. Мариновані запечені баклажани з сиром фета — це саме та страва, яка поєднує в собі легкість приготування та неймовірний смак.
переглядів: 223
Серпневий ринок у Рівному: скільки коштують сезонні фрукти

Щойно ступаєш на територію ринку — і тебе огортає густий аромат літа. Він солодкий, сонячний, із легким медовим присмаком — це персики. А поруч ніжно пахнуть нектарини, манять своєю гладенькою шкіркою, наче запрошують узяти бодай один і відчути на язику їхній прохолодний сік.
переглядів: 330
Як стати офіцером запасу: Рівненський ТЦК інформує про умови вступу на військову кафедру

Національна академія сухопутних військ оголосила про набір, що дозволить здобути цінну військову спеціальність
переглядів: 275
Реклама