Ми у Facebook
16.05.2020, 12:40

Італія з початку червня відкриває кордони для туристів

Італія з 3 червня відкриває кордони для туристів з Євросоюзу та Шенгенської зони.
Про це повідомляє "Прямий" з посиланням на La Republicca.

Указом італійського уряду передбачається можливість в'їзду до Італії з країн Європейського союзу, Шенгенської зони, включаючи Швейцарію та Монако. При цьому самоізоляція після в'їзду в країну протягом 14 днів більше не буде обов'язковою.

Назвали дату, коли знову пом'якшать карантин

Як повідомляється, таке рішення спрямоване на відновлення літнього туристичного потоку. Очікується, що інші країни-члени ЄС також відкриють кордони 3 червня в результаті Брюссельських рекомендацій.

Відзначається, що всі зовнішні європейські кордони, тобто з рештою світу, залишаться закритими принаймні до 15 червня. В середині наступного місяця Європейська комісія вирішить, зняти блокаду або продовжити її.

У разі нового спалаху коронавірусної інфекції влада на регіональному чи національному рівні може знову обмежити пересування в конкретних районах.

Нагадаємо, 13 травня Європейська комісія представила настанови та рекомендації, щоб допомогти державам поступово зняти обмеження на подорожі та дозволити туристичним підприємствам знову відкритись після місяців закриття, дотримуючись необхідних заходів безпеки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ