Ми у Facebook
18.05.2020, 15:30

"Блокпости не вічні", - чи знімуть їх на Рівненщині

На Рівненщині станом на 18 травня діють кілька блокпостів: зокрема, у Рівненському районі, у смт. Клевань та у Рокитнівському районі. Коли знімуть блокпости в області і які для цього повинні бути передумови.

У Рівненській ОДА переконують, що блокпости встановлюють тільки задля безпеки населення та тільки у тих випадках, коли на це є причини. Такими причинами стають спалахи коронавірусної інфекції чи бажання керівництва району чи ОТГ убезпечити населення, так як це сталося у Клевані, де туристи масово поїхали до Тунелю кохання.


- Ми плануємо знімати блокпости, бо вони не вічні. Але всі повинні зрозуміти, що для цього треба передумови. Серед яких основне - зменшення чи відсутність нових випадків захворювання на коронавірус, - говорить перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій ПОДОЛІН. - Якщо сьогодні в Рокитнівському районі є насторога з цього приводу. Фіксуються нові випадки, які додаються до статистики, то мова про знятття блокпосту не йдеться. Блокпост є і буде, бо він блокує села Глинне, Березове, Познань. Поки рано говорити про його зняття.





На правах реклами