Ми у Facebook
24.05.2020, 08:00

Після трьох крадіжок тюльпанів спіймали на трояндах (+ФОТО)

Перебуваючи під нічним домашнім арештом за вчинення трьох крадіжок квітів із клумб у центрі Рівного, 42-річний житель села Колоденка Рівненського району знову взявся за старе. Тепер затятому "поціновувачу" квітів загрожує до шести років ув'язнення.
Крадія тюльпанів у Рівному, який став "антигероєм" соцмереж, взяли під варту за черговий майновий злочин.



Нагадаємо, кілька тижнів тому зловмисник за дві ночі крадій вирвав майже 200 рослин тюльпанів із клумби поблизу кінопапацу "Україна". Він видер квіти з корінням і запхав у светр.

Як повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області, "відпрацьовуючи територію центрального ринку, 20 травня близько 08:30 на вулиці Персопницькій обласного центру працівники Рівненського відділу поліції помітили розбите вікно квіткового кіоску. Там вони застали вже знайомого усім "поціновувача" тюльпанів, який перебував у стані алкогольного сп’янінн"я.







Частини квітів вже не було, тож поліцейські почали прочісувати територію ринків. І на вулиці Здолбунівській правоохоронці знайшли продавця цих троянд. Власниця торговельного кіоску впізнала свої троянди. Тож 47 рослин, точна вартість яких ще встановлюється, поліцейські вилучили та повернули жінці.





"42-річному жителю Колоденки повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. - Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Крім того, поліцейські задокументували факт порушення встановленого запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту".

Вчора, 22 травня, суд задовольнив клопотання слідчого та помістив підозрюваного під варту строком на 60 діб. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі, - повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.






На правах реклами