22.06.2020, 12:41
Порадуйте себе і рідних соковитими котлетами з кабачком
Соковиті курячі котлетки з кабачком – весняні та ніжні
Котлетки виходять дуже ніжні, завдяки додаванню кабачків. вони буквально тануть в роті і обов'язково вам сподобаються. Кабачок в котлетах практично не відчувається, але чудово доповнює куряче м'ясо. Котлетки можна подавати з будь-яким гарніром або їсти просто так з хлібом. У будь-якому випадку вийде дуже смачно, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
700 грамів курячого філе
300 грамів кабачків
2 невеликі цибулини
2 жовтки
2 столові ложки майонезу
1 столова ложка гірчиці
сіль, перець за смаком
пів склянки пшеничного або рисового б[url][url][/url][/url]орошна
4 столові ложки рослинної олії
Починаємо приготування:
Кабачок промиваємо і натираємо на тертці в друшляк, солимо і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо на 5 хвилин, потім віджимаємо кабачок від зайвого соку і перекладаємо в миску. Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в чашу блендера і подрібнюємо.
Куряче філе нарізаємо середніми шматочками і точно також перемелюємо в блендері. Підготовлене м'ясо і цибулю додаємо до кабачків. Туди ж кладемо курячі жовтки, сіль, перець, майонез, гірчицю і все перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою. Прибираємо фарш в холодильник на 30 хвилин.
Присипаємо борошном дошку. За допомогою ложки беремо трохи фаршу і формуємо котлетки, перекладаємо їх на дошку. Потім зверху присипаємо борошном. У сковороду наливаємо олію і нагріваємо. Кладемо на неї котлетки і обсмажуємо з двох боків до рум'яного стану. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Подавати котлетки можна з пюре з цвітної капусти або картоплі.
Необхідні продукти:
700 грамів курячого філе
300 грамів кабачків
2 невеликі цибулини
2 жовтки
2 столові ложки майонезу
1 столова ложка гірчиці
сіль, перець за смаком
пів склянки пшеничного або рисового б[url][url][/url][/url]орошна
4 столові ложки рослинної олії
Починаємо приготування:
Кабачок промиваємо і натираємо на тертці в друшляк, солимо і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо на 5 хвилин, потім віджимаємо кабачок від зайвого соку і перекладаємо в миску. Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в чашу блендера і подрібнюємо.
Куряче філе нарізаємо середніми шматочками і точно також перемелюємо в блендері. Підготовлене м'ясо і цибулю додаємо до кабачків. Туди ж кладемо курячі жовтки, сіль, перець, майонез, гірчицю і все перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою. Прибираємо фарш в холодильник на 30 хвилин.
Присипаємо борошном дошку. За допомогою ложки беремо трохи фаршу і формуємо котлетки, перекладаємо їх на дошку. Потім зверху присипаємо борошном. У сковороду наливаємо олію і нагріваємо. Кладемо на неї котлетки і обсмажуємо з двох боків до рум'яного стану. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Подавати котлетки можна з пюре з цвітної капусти або картоплі.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 1270Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 13
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 212
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 212
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 240
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 244