Ми у Facebook
22.06.2020, 12:41

Порадуйте себе і рідних соковитими котлетами з кабачком

Соковиті курячі котлетки з кабачком – весняні та ніжні
Котлетки виходять дуже ніжні, завдяки додаванню кабачків. вони буквально тануть в роті і обов'язково вам сподобаються. Кабачок в котлетах практично не відчувається, але чудово доповнює куряче м'ясо. Котлетки можна подавати з будь-яким гарніром або їсти просто так з хлібом. У будь-якому випадку вийде дуже смачно, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти:

700 грамів курячого філе
300 грамів кабачків
2 невеликі цибулини
2 жовтки
2 столові ложки майонезу
1 столова ложка гірчиці
сіль, перець за смаком
пів склянки пшеничного або рисового б[url][url][/url][/url]орошна
4 столові ложки рослинної олії



Починаємо приготування:

Кабачок промиваємо і натираємо на тертці в друшляк, солимо і перемішуємо. У такому вигляді залишаємо на 5 хвилин, потім віджимаємо кабачок від зайвого соку і перекладаємо в миску. Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в чашу блендера і подрібнюємо.

Куряче філе нарізаємо середніми шматочками і точно також перемелюємо в блендері. Підготовлене м'ясо і цибулю додаємо до кабачків. Туди ж кладемо курячі жовтки, сіль, перець, майонез, гірчицю і все перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою. Прибираємо фарш в холодильник на 30 хвилин.

Присипаємо борошном дошку. За допомогою ложки беремо трохи фаршу і формуємо котлетки, перекладаємо їх на дошку. Потім зверху присипаємо борошном. У сковороду наливаємо олію і нагріваємо. Кладемо на неї котлетки і обсмажуємо з двох боків до рум'яного стану. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Подавати котлетки можна з пюре з цвітної капусти або картоплі.





На правах реклами