Ми у Facebook
07.07.2020, 09:20

Якщо й відкриють, то не усі: ситуація з відкриттям садочків у Рівному

У місті все більш активно обговорюють тему відкриття дитячих садочків. Так, вже думають над механізмом початку роботи у тестовому режимі.
Мова йде про те, щоб відкрити не усі, а тільки чергові групи. А тим працівникам, які будуть працювати та контактувати з дітьми провести ІФА-тестування на те, чи вони не хворі на коронавірус.

За словами заступниці мера Рівного Галину Кульчинської тести, закуплені в місті є, а також вистачає усіх антисептичних засобів, щоб забезпечити дошкільні навчальні заклади.

- Моя пропозиція на наступному засіданні міської комісії ТЕБ і НС ухвалити рішення про відкриття міських дитсадків у тестовому режимі. Потрібно також розглянути також звернення керівників приватних дитсадків та закладів позашкільної освіти, - говорить Галина КУЛЬЧИНСЬКА. Моя думка – їм теж треба дати можливість працювати. Маємо спробувати, хоч я й передбачаю заперечення від епідеміологів.

Нагадаємо, що 6 липня рівняни влаштували протест у Києві і у міністерстві почули вимогу рівнян про врегулювання роботи дитячих садків.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ