Ми у Facebook
17.07.2020, 09:20

Рівненщина: патрульні відшкодують штраф водію, який віз медиків

Цікаве рішення суду було прийнято на Рівненщині. Тепер патрульна поліція сплатить штраф водію, який віз медиків.

Острозький районний суд в Рівненській області розглянув позовну заяву Олександра Дем’янчука, водія Свято - Воскресенської парафії міста Острога до Управління патрульної служби поліції в Рівненській області, щодо незаконно накладеного на нього штрафу. Чоловік на благодійній основі здійснював довіз медиків в період карантину.

На Рівненщині нічна негода наробила біди у 5 районах (+ФОТО)

- 29 квітня наш транспортний засіб зупинила патрульна поліція. На той момент у салоні було десять людей - медичних працівників , котрим наша парафія організувала довіз, адже у той період громадський транспорт не здійснював пасажирські перевезення, - розповідає Олександр Дем’янчук. – Спочатку патрульні вимагали від мене дозвіл на перевезення, коли ж з’ясували, що ми його від керівництва району отримали в усній формі, склали протокол, що начебто у салоні відсутні три сидіння, а без них транспортний засіб не може вважатись пасажирським.

Задушили та закопали: на Рівненщині поліцейські розслідують жорстоке вбивство чоловіка

Пан Олександр категорично не був згідний з діями патрульних та подав на них до суду. Під час розгляду справи, зауважує правозахисник водія, судді вказали відповідачам, тобто Управлінню патрульної поліції, на те, що протокол складений з порушеннями, без відеодоказів на основі власних припущень поліцейських і встановили стягнення у розмірі 420 гривень, повідомляє РІВНЕ. Голос Церкви.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ