Ми у Facebook
19.07.2020, 13:18

«Слов'янський базар - 2020»: як готується до конкурсу представниця України Еліна Іващенко?

З 20 по 24 липня о 22:00 телеглядачі «Інтера» стежитимуть за головними подіями Міжнародного фестивалю мистецтв «Слов'янський базар у Вітебську», найважливіше з яких - конкурс виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2020».
В цьому році в вокальному змаганні візьмуть участь молоді таланти з 18 країн світу. Україна представить співачка Еліна Іващенко, за плечима якої перемоги на різних конкурсах і талант-шоу. Дівчина зізнається, що брати участь в «Слов'янському базарі» для неї особливо відповідально, адже тут вона представляє не тільки себе як артиста, але і свою країну. Тому до підготовки Еліна підійшла дуже серйозно. Чим дивуватиме наша конкурсантка?



Пісні. Найголовніше на будь-якому вокальному конкурсі - правильно вибрати твори, з якими ти виступиш перед журі і глядачами. «За регламентом фестивалю кожен учасник повинен виконати дві конкурсні пісні: рідною мовою та міжнародний хіт, - розповідає Еліна. - У мене завжди була мрія виступити на сцені з українською народною піснею «Ой, у вишневому саду», але ні на одному телевізійному проекті не було такої можливості. І ось доля піднесла такий шанс, тим більше виконувати її я буду для міжнародної аудиторії. З вибором світового хіта довгих суперечок теж не вели: зупинилися на пісні Listen співачки Beyoncе. З нею в 2018 році мені вдалося завоювати Гран-прі «Чорноморських ігор». Сподіваюся, вона мені принесе успіх і на «Слов'янському базарі - 2020».

Костюми. Зустрічають, як відомо, за одягом. На вітебську сцену Еліна Іващенко вийде в костюмах від українських стилістів. «Вбрання для першого конкурсного дня було спеціально розроблене українським брендом етнічного одягу, - розповідає співачка. - А другий образ підготували стилісти Ольга Іпатова, Вікторія Айтуганова та Ірина Дронова. З цією командою ми працювали під час Нацвідбору на «Євробачення». Маю велику надію, що глядачі оцінять мої образи».

Доброзичливий настрій. По відношенню до своїх суперників з різних країн Еліна налаштована доброзичливо. Вона підкреслює, що музичний конкурс не повинен нагадувати поле бою, це великий міжнародний свято музики, який дозволяє познайомитися з великою кількістю творчих людей з різних куточків світу: «Нікого не хочу називати його конкуренти, всі конкурсанти - однодумці. Кожен з нас фонтанує музикою, і у нас одна мета - гідно представити свою країну на «Слов'янському базарі у Вітебську». Впевнена, що всі учасники самобутні і кожен знайде свого слухача».

Без талісманів. Дівчина впевнена, що запорука перемоги - копітка робота. І підкреслює, що не збирається довіряти свою удачу нагоди, тому ніяких амулетів або щасливих ритуалів у неї немає: «Я не ношу з собою на удачу місячний камінь або прах марсіанина. (Посміхається.) Тому розраховую тільки на свої сили і підтримку близьких. А на конкурсі буду викладатися на повну».

Ну що ж, побажаємо Еліні Іващенко успіху на конкурсі виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2020»! А ми всі разом будемо вболівати за українську співачку біля телеекранів. Наша підтримка для неї дуже важлива.

НЕ пропустіть! Трансляції головних подій «Слов'янського базару - 2020» - з 20 по 24 липня о 22:00 на «Інтері».

До речі, у понеділок, 20 липня, о 22:00 глядачі “Інтера” побачать ювілейний концерт групи “Сябри” на “Слов'янському базарі”.



Текст і фото - пресслужба Інтер





На правах реклами