Ми у Facebook
21.07.2020, 17:41

Стрічка української режисерки отримала нагороду в Карлових Варах

фото з usfa.gov.ua.

Український кінематограф продовжує приємно дивувати увесь світ.
Український проєкт повнометражного фільму “Вакуум” режисерки Єлізавети Сміт отримав нагороду Connecting Cottbus Award від MIDPOINT Feature Launch 2020 на індустрійній платформі Eastern Promises Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах.

Кінопроєкт "Вакуум" пройшов відбір до ювілейного десятого набору впливової міжнародної сценарної лабораторії MIDPOINT Feature Launch 2020 та увійшов до секції Works in Development - Feature Launch в рамках KVIFF Eastern Promises 2020.

За словами Єлізавети Сміт, для якої "Вакуум" є її повнометражним ігровим дебютом, участь у програмі MIDPOINT Feature Launch та міжнародна відзнака, яку отримав проєкт, дають потужний старт на подальший розвиток проєкту.

У фільмі молода жінка-археолог, дізнається, що її рідний батько, якого вона не бачила 20 років, пропав безвісти. Вона повертається до міста де виросла, з чітким планом якомога швидше продати квартиру, але минуле і теперішнє неочікувано змінює її плани.

Про це повідомляє Держкіно, usfa.gov.ua.

Нагадаємо, в Україні почалися зйомки фільму "Бурштинові копи". Олег Сенцов зніме фільм "Носоріг". Мають початися зйомки за книжкою Кузьми Скрябіна. "Кінопотяг" з України їде на Великобританщину.





На правах реклами