Ми у Facebook
23.07.2020, 09:39

"Велике будівництво" онлайн: на Рівненщині встановили вебкамери на восьми об’єктах

На "Великому будівництві встановили вебкамери
\
У Рівненській області зведення деяких об’єктів у рамках президентського проєкту «Велике будівництво» можна спостерігати в онлайн-режимі. Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«На 8-ми об’єктах «Великого будівництва» у Рівненській області встановили вебкамери. Як будуються стадіони, школи та дитсадки можна відстежити в режимі реального часу. Раніше вебкамери встановили на 3-х об’єктах. На цьому тижні в онлайні з’явилися ще п’ять – стадіон в Костополі, спортивно-оздоровчий комплекс і ліцей у Дубровиці, дитсадок у Перебродах Дубровицького району, школа в селі Малеве Демидівського району», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, встановлення вебкамер на об’єктах «Великого будівництва» - це можливість для кожного відстежувати хід будівництва в режимі реального часу 24/7. Також це стимулюватиме підрядників працювати якісно. Нині низка об’єктів вже на фінішній прямій і їх готують до відкриття найближчим часом. Нагадаємо, у Рівненській області у рамках масштабного проєкту «Велике будівництво» збудують 5 шкіл, 5 садочків, 5 стадіонів, а також 73 км місцевих і 97 км державних доріг.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ