Ми у Facebook
29.08.2020, 11:23

На Рівненщині збудують транспортну розв'язку за іноземні гроші

фото ілюстративне з rivne.media.

Верховна Рада України підтримала проект Закону України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Транспортний зв’язок в Україні – Фаза І») між Україною та Європейським інвестиційним банком». Україна має отримати позику в обсязі 50 мільйонів євро.
Проект співфінансуватиметься за рахунок коштів інвестиційних грантів та грантів технічної допомоги в рамках Інвестиційної платформи сусідства та коштів Державного бюджету України в обсязі, необхідному для фінансування витрат, які не покриваються позикою.

Цей проект передбачає будівництво низки транспортних розв'язок. Зокрема, багаторівневої розв’язки у Рівненській області (Автодороги М-06/M-19) (1 черга об’їзної дороги м. Дубно). А також шляхопровід над автодорогою у Рівненській області (транспортна розв’язка) через шляхопровід Т 18-01 (2 черга об’їзної дороги м. Дубно).

Про це повідомляє Урядовий портал, kmu.gov.ua.


Фото ілюстративне. Автор фото Автодор Львівщини
Фото ілюстративне. Автор фото Автодор Львівщини


Довідка: Транспортна розв'язка — інженерна споруда (або комплекс споруд), яка забезпечує можливість змінювати напрямки руху транспортних потоків у місцях їх примикань або пересічень. Транспорна розв'язка може влаштовуватись в одному, двох або більше рівнях. (Вікіпедія).

Нагадаємо, на Рівненщині відкриють оновлений стадіон. На Рівненщині затратять півмільярда на оновлення доріг.





На правах реклами