Ми у Facebook
07.09.2020, 14:42

На Рівненщині жінку, яку підозрюють у вбивстві чоловіка, можуть посадити довічно [+Відео]

Про це сьогодні, сьомого вересня, на брифінгу повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк.
Повідомлення про те, що у житловому масиві «Криниченька» Рівненського району 45-річна жителька Рівненського району спричинила смертельне поранення в голову, до поліції надійшло близько сьомої ранку п’ятого вересня.

У Польщі троє українців «вибивали» з чоловіка борг

«У ході розпочатого досудового розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України було встановлено, що близько 04:15 за місцем проживання жінка, із незрозумілих поки що мотивів, імовірно через сімейні розбірки, заподіяла поранення своєму чоловікові в голову із травматичної зброї, здійснивши один постріл у скроню, — повідомив Олександр Панасюк. — Після цього вона зайшла у кімнату до своєї дочки, яка також спала, спричинивши один постріл у грудну клітку з цієї ж травматичної зброї. Однак, сталася затримка у вигляді прихвачення гільзи затвором. Після цього вона взяла попередньо пневматичний пристрій та заподіяла іще два постріли дитині в грудну клітку. Це діяння кваліфіковано як замах на вбивство за частиною 2 статей 15 та 115 Кримінального кодексу України. Малолітню потерпілу зловмисниця відвезла до своїх батьків і повернулася до місця свого проживання, де вчинила спробу суїциду. Зараз вона затримана в порядку статті 208 КПК та знаходиться в лікувальному закладі. Слідчі повідомили їй про підозру у вчинених злочинах та підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».



Як додав заступник начальника поліції області, першопочатково підозрювана давала нечіткі, нерозбірливі покази та наразі скористалася своїм правом відповідно до статті 63 Конституції України.

У рамках кримінального провадження призначатимуться усі необхідні експертизи, зокрема й психолого-психіатрична. Слідчі дії тривають. Підозрюваній може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ