Ми у Facebook
09.09.2020, 17:00

Кому вигідно замовчувати, що Пальчевський рятував людей на Майдані

Зараз тільки лінивий не чув про те, що Андрія Пальчевського намагаються «приписати» та показати, як одного з тих, хто мав би лобіювати інтереси Росії. Хоча насправді саме Пальчевський – один з тих, хто рятував людей під час подій на Майдані, був одним з його активних учасників.

Ми вирішили дізнатися, кому ж вигідно створити саме такий образ лідера політичної сили «Перемога Пальчевського» і хто ж він насправді.

Народився, не в Москві, а у Києві

У багатьох «незаангажованих» ЗМІ говорять про те, що Андрій Пальчевський народився в Москві, хоча насправді Пальчевський народився 16 липня 1961 року в Києві, у родині військового. Виховання в офіцерській сім’ї вплинуло на формування загостреного почуття самодисципліни, справедливості та порядку в усьому. З ранніх років відрізнявся феноменальною пам’яттю і здатністю до вивчення іноземних мов, що згодом дозволило йому вступити до Військового інституту міністерства оборони СРСР на спеціалізацію «військовий перекладач». Там він досконало вивчив 5 іноземних мов, у тому числі складну лаоську мову.

Після закінчення інституту, як і більшість чоловіків, служив у радянській армії. Висока ерудованість, комунікативні якості і знання мов дозволили після розпаду СРСР в 1991 року розпочати успішно займатися підприємництвом в Україні, Росії, США та інших країнах світу. Серед іншого, керував представництвом американської компанії «Монсанто», побудував приватну клініку «Eurolab» (найбільші інвестиції в приватну медицину за всю історію України).



Відмовився від російського паспорта

Будучи успішним підприємцем, багато жив і працював за кордоном, проте регулярно мінімум раз на місяць відвідував Київ. У 2005 році прийняв остаточне рішення переїхати і залишитися жити в Україні. На відміну від багатьох українських політиків публічно відмовився від російського паспорта і став громадянином України. У 2010 році, маючи високі управлінські навички, вирішив удосконалити систему держуправління, і був запрошений на посаду заступника міністра сім’ї молоді та спорту. Однак, зіткнувшись з відчайдушним супротивом системи, пішов з посади за власною ініціативою через три місяці.

Рятував людей під час Революції Гідності

Андрій Пальчевський був одним з активних учасників Революції Гідності. Більше того його благодійний фонд «Eurolab» рятував поранених людей з Майдану. А сам Андрій Пальчевський був за кермом швидкої, яка вивозила поранених з-під обстрілів. Завдяки оперативній роботі групи медиків на чолі з Пальчевським щодня сотні людей отримували допомогу. Адже вчасне транспортування поранених стало запорукою того, що було врятовано не одне людське життя.



- Мене вражав порядок на Майдані, адже наш народ просо неймовірний приклад самоорганізації та порядку. Жодних провокацій, жодної людини, яка була б у стані алкогольного сп’яніння і тільки вимушені дії для того, щоб зупиняти наступи «беркуту», - ділиться спогадами Андрій ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ. – Ми не раз рятували людей з Майдану, адже в деяких випадків кілька хвилин ставали вирішальними в порятунку учасників Революції Гідності.

Кому вигідно «плямувати» Пальчевського

Остаточно розчарувавшись в українській політиці, в тому числі діях команди нинішнього Президента України, який набирає в команду людей, які абсолютно не є професіоналами, Андрій Пальчевський прийняв рішення про створення власної політичної сили. Партія «Перемога Пальчевського» була створена на початку липня 2020 року, щоб зробити політику більш справедливою, якість життя в Україні високою, а людей багатими. Розуміючи те, що Андрій Пальчевський має впізнаваність, реально робить чимало корисного для підтримки простих людей не на словах, а реальними справами, швидко знайшлися ті, кому заважають високі рейтинги політичної сили «Перемога Пальчевського» та її лідера.



- Ми готові до того, що про нас будуть поширювати відверту брехню. Але нас це абсолютно не лякає. В різних регіонах країни ми отримуємо колосальну підтримку, підтягуємо справжніх лідерів громадської думки та людей реальних справ, то ж перемога буде за нами, - заявив ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ. – Розвивати, а не розпродавати! Нам не потрібні «договорняки», адже перемога Пальчевського – твоя перемога!






На правах реклами