Ми у Facebook
10.09.2020, 10:32

На виборах міського голови рівняни найбільше підтримують Муляренка та Шакирзяна - соціологи

Найбільшу підтримку на виборах рівненського міського голови отримали би депутат Рівнеради, екс-голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та керівник ГО “Рівне Разом” Віктор Шакирзян, якби голосування відбувалося у найближчу неділю. За ними йдуть Олег Осуховський та Святослав Євтушенко.
Про це свідчать результати опитування компанії "RTS" ("Роботизовані телесистеми"), які були вчора, 9 вересня презентовані в ІА “Інтерфакс-Україна”.

За Віктора Шакирзяна готові проголосувати 11% тих, хто готовий взяти участь у виборах і визначився з своїм кандидатом. Далі йде – Олексій Муляренко (8,2%), а на третьому місці – екс-нардеп, львів’янин Олег Осуховський (6,7%).

Далі вподобання рівнян розподілилися так: депутат Рівнеради Святослав Євтушенко (4,9%), екс-нардеп двох скликань, кандидат від партії олігарха Ігора Коломойського “За майбутнє” Юрій Вознюк (4,7%), чинний голова Рівненської ОДА Віталій Коваль (3,7%). Усі інші кандидати мають менше 3% підтримки виборців.



Соціологічна компанія “RTS” (“Роботизовані телесистеми”) провела дослідження громадської думки з 5 по 6 вересня методом телефонних інтерв'ю, на основі бази верифікованих мобільних телефонних номерів.

Для отримання репрезентативної вибірки було опитано 1500 мешканців міста Рівне у віці від 18 років. Вибірка репрезентативна за віком та статтю. Статистична похибка: +/- 2,8%.





На правах реклами