Ми у Facebook
15.09.2020, 17:21

Через вибух гранати двоє Захисників України отримали поранення

фото з prm.ua.

Це сталося сьогодні, 15 вересня.
"Близько 11.40 в районі населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, імовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення двоє військовослужбовців - полковник О.Апполонов та прес-секретар однієї з бригад В.Залевський. Обидва поранені доставлені до лікарні міста Торецьк, їхній стан – стабільний, задовільний.
Апполонов та Залевський перебували в цьому районі з метою стандартної перевірки ситуації", - йдеться у повідомленні пресслужби штабу операції Об’єднаних сил на сторінці у Facebook.

Зазначають, що триває повне розслідування цієї події та усіх її обставин. Поки не мали підтверджень того, що цей інцидент був не випадковим.

Уся інформація була доведена до відома Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в повному обсязі.

Нагадаємо, 3 вересня, збройні формування РФ один раз порушили режим тиші. 29 серпня на сході України було спокійно. Восьмого вересня на фронті все ж лунали постріли. 10 вересня, збройні формування Російської Федерації три рази порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Проти українців використовують заборонену зброю. Росія створила загрозливу ситуацію поблизу України. Росія продовжує завозити зброю, техніку та боєприпаси на схід України.





На правах реклами