Ми у Facebook
25.09.2020, 10:47

У Рівному створили унікальну колекцію одягу з малюнками дітей з дитбудинку

Колекцію речей «Твори добро» з малюнками дітей із Дитячого будинку створили у Рівному. А усі кошти від продажу унікального одягу передали на благодійність.
Компанія Staff давно ставила за ціль допомагати тим, хто цього потребує. А так як бренд Staff бере свій початок з міста Рівне, тому було вирішено розпочати благодійність звідси.

Ідеєю було створення колекції одягу під назвою «Твори добро», дизайнерами якої стали дітки з дитбудинку. Вони намалювали рисунки, які були використані як принти на кожній з речей. Команда дизайнерів намагалася максимально точно перенести малюнки дітей на футболки.



Усі виручені кошти та кошти з власного резерву Staff витратили на придбання дитячих ходуль, манежів та дитячого харчування, а різницю перерахували на рахунок дитячого будинку. Усі звітності були опубліковані на сторінці компанії у Телеграм.



Уся колекція речей продана. А допомогу вирішили надати тим, хто у цьому найбільше потребував – дітям з вродженими фізичними та психічними проблемами з КП "Рівненський Обласний Спеціалізований Центр Реабілітації Дітей з Органічними Ураженнями Центральної Нервової Системи з Порушенням Психіки та Паліативної Допомоги Дітям" Рівненської Обласної Ради.






На правах реклами