Ми у Facebook
29.09.2020, 14:10

У Рівному хочуть зняти власний серіал

фото з ukrinform.ua

У проекті також братимуть участь рівняни, а сам серіал популяризуватиме місто.
Триває голосування за проекти Громадського бюджету. Серед усіх запропонованих, є і створення веб-серіалу. А точніше - пілотної серії.

Ось як описує проект його автор Віктор Булига:

Це буде окрема історія, яка відбувається з мешканцями міста у різні етапи пандемії. Героями серії будуть різні люди, об’єднуватиме яких те, що вони опиняються у нових для себе ситуаціях, рецептів для виходу з яких не мають і саме тому реагують на нові виклики по-різному. Цей фільм буде не про вірус, як хворобу, а «вірус», який тривалий час тихенько сидить у мізках великої кількості людей і тільки з початком непередбачуваної ситуації починає проявлятися назовні, у їх вчинках, діях чи бездіяльності. Даний веб-серіал буде зніматися у Рівному, а відповідно і робитиме для міста певну промоцію. Крім того історії, які побачить глядач, допоможуть йому у майбутньому, адже ми навчені досвідом повинні бути готові до непередбачуваних обставин у перспективі також і не тільки в ситуаціях, які пов’язані з вірусом. Враховуючи, що жанр веб-серіалу є одним з найзатребуваніших сьогодні серед жанрів кіноіндустрії, який з кожним роком набуває великого поширення у світі, окрім України. Саме тому Рівне зможе стати першим містом, у якому буде знято веб-серіал, який допомагатиме мешканцям міста та всім охочим не тільки побачити рівненські локації на екрані чи «себе» у тих чи інших ситуаціях та обставинах, а спробувати знайти відповіді на багато питань, яких потребує не тільки наше місто та його мешканці, а увесь світ, як у практичних, так і морально-етичних спрямуваннях., - йдеться в описі проекту на сайті Громадського бюджету.

До речі, Віктор Булига - відомий діяч у царині кіно. Він директор Рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто Мрії", організатор Кіношколи у Рівному, член Української кіноакадемії.

Віктор Булига, як уже згадувалося, є організатором двох сезонів Кіношколи, під час яких рівняни змогли дізнатися секрети кіномистецтва від відомих українських кіномайстрів. Результатом другого сезону Кіношколи, до речі, стала стрічка "Закономірність".

Проголосувати за проект можна за посиланням.





На правах реклами