Ми у Facebook
05.10.2020, 14:40

На Рівненщині подали 12 проєктів на конкурс «Всеукраїнський громадський бюджет»

Завершився прийом проектів у рамках конкурсу «Всеукраїнського громадського бюджету» у Рівненській області. Офіційний старт подання проєктів відбувся 9 вересня і тривав до 3 жовтня.
«Всього на конкурс подали 12 проєктів, - розповідає директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк. – Дев’ять з них спрямовані на розвиток людського капіталу, 2 - розвиток економічного потенціалу та один стосується розвитку сільських територій. Дякуємо ініціаторам за подані проекти та бажаю їм успіху на подальших етапах громадського бюджету Рівненської області».

Костянтин Мокляк нагадав, що Рівненщина – одна з п’яти областей, де пілотується Всеукраїнський громадський бюджет. У 2020 році на конкурс в рамках Державного фонду регіонального розвитку передбачили 2,6 мільйонів гривень.

Ознайомитися із поданими проєктами можна на онлайн платформі реалізації конкурсу «Всеукраїнський громадський бюджет» у Рівненській області.

Наразі проєкти проходять модерацію, і вже зовсім скоро, а саме з 8 до 17 жовтня 2020 року кожен охочий, хто досягнув 18-річного віку та зареєстрований на території Рівненської області, зможе підтримати їх шляхом голосування.

Довідка

Ініціатива Всеукраїнський громадський бюджет впроваджується командою Експертного Офісу ВГБ, що об'єднує громадські організації SocialBoost та Форум розвитку громадянського суспільства, в рамках проєкту Програми розвитку ООН в Україні «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.





На правах реклами