Ми у Facebook
14.10.2020, 17:02

У Рівному лунатиме Осіння фантазія

В концерті бере участь Петро Сухоцький (орган, м. Луцьк).
ПЕТРО СУХОЦЬКИЙ Навчався у Львівській державній консерваторії ім. М. В. Лисенка у видатного педагога сучасності Самуїла Дайча та доц. Павла Юрженка на двох факультетах: спеціального фортепіано та органу. Закінчивши навчання, у 1990 році почав працювати у Волинській обласній філармонії солістом камерного ансамблю (згодом – оркестру) «Кантабіле», поєднуючи сольне виконавство з педагогічною працею у Волинському державному коледжі культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського.

Вдосконалював свою майстерність у провідних органістів Європи: Хуґо Лєпнурма (Естонія), Ґонзалеса Уріола (Іспанія), Лео Кремера та Ґ. Ґебхардта (Німеччина), Ґеріберта Метцґера (Австрія).



З 1999 року – органіст Луцького кафедрального собору Святих Апостолів Петра і Павла. Постійно виступає з сольними програмами як органіст в Україні та за її межами (Латвія, Естонія, Білорусь, Польща, Австрія, Німеччина, Італія). В репертуарі – від давньої музики до сучасної – визначне місце займають твори українських авторів, котрі він незмінно пропагує на концертах за кордоном поряд із творами таких величин, як Й. С. Бах, Д. Букстегуде, А. Ґільман, Дж. Фрескобальді, Шарль Відор, Марсель Дюпре, М. Дюруфле, Сезар Франк і ін.

Концерт відбудеться 15 жовтня о 19:00.

Номери телефонів для довідок: 0677501359, 0969631165.

Квитки у касі органного залу. Або за посиланням: https://ticketclub.com.ua/eventsession/11913/

Нагадаємо, у Рівному показували музичну казку, а також була незвичайна екскурсія.





На правах реклами