Ми у Facebook
27.10.2020, 08:00

У Рівному через підгорання їжі ледь не загорілась квартира [+Фото]

В понеділок, 26 жовтня, о 15:43 до Служби порятунку Рівненщини за номером "101" надійшло повідомлення про задимлення в одній з квартир багатоквартирного житлового будинку у місті Рівне по вулиці С.Бандери.

До місця виклику направили чергові відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.



По прибуттю вогнеборців до місця виклику, власники самостійно перекрили газопостачання та розпочали провітрювання квартири. Рятувальники додатково перевірили чи немає ніде відкритого вогню.



У Рівному на місці пожежі рятувальники знайшли тіла двох чоловіків



Як згодом вдалося з'ясувати власники сушили у газовій плиті горіхи та не помітили, що вони згоріли і почалося задимлення.



Лише через деякий час вони зреагували. На щастя усе обійшлося без надзвичайних наслідків, як для життя й здоров'я господарів, так і для помешкання вцілому.



Зважаючи на часті подібні випадки підгорання їжі в помешканнях, рятувальники закликають громадян бути обережними у побуті і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Адже залишена на газовій плиті страва здатна призвести до загибелі господарів, пожежі чи вибуху у помешканні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ