Ми у Facebook
06.11.2020, 13:01

У Польщі відкрили ковідну лікарню на головному стадіоні й готуються оголосити локдаун

Наші західні сусіди вже за крок до найсуворіших обмежень. Якщо ситуація з COVID-19 не стабілізується, за тиждень-два у Польщі можуть запровадити загальний карантин.
Про це заявив прем'єр-міністр Матеуш Моравецький, відкриваючи 5 листопада тимчасову лікарню для інфікованих коронавірусом на Національному стадіоні у Варшаві, повідомляє Укрінформ.

Як повідомив телеканал tvn24, до тимчасового шпиталю на стадіоні "Народовому" вже за кілька хвилин після опівночі 6 листопада "швидка" завезли першого тяжкого пацієнта.



Нині вся Польща перебуває у "червоній" зоні з жорсткими обмеженнями, зокрема заборонені масові зібрання більш як 5 осіб.

Від суботи, 7 листопада, будуть запроваджені нові обмеження: закриваються заклади культури і торгівлі (крім аптек, продовольчих магазинів), а учні 1-3 класів шкіл навчатимуться дистанційно. Для старшокласників дистанційне навчання продовжується до кінця листопада.

За останню добу в Польщі зафіксовано 27 143 випадки інфікування коронавірусом, що є рекордним показником від початку пандемії COVID-19. Загалом у сусідній країні інфікувалися близько півмільйона осіб, понад 6800 хворих померли.

Тим часом Греція на три тижні вводить загальнонаціональний карантин.





На правах реклами