Ми у Facebook
07.11.2020, 11:26

Коли відремонтують міст у центрі Дубна?

Роботи з відновлення залізобетонної переправи через річку Ікву почалися у жовтні, зараз будівельники готуються бетонувати опору, розширювати пішохідні зони й облаштовувати нове дорожнє полотно.
Головний дубенський міст ремонтували ще понад 50 років тому. Залізні конструкції вкрилися корозією, утворилися вибоїни в асфальті та поросли дерева з бетонних балок.

Як писала ОГО, з 26 вересня на Рівненщині біля Дубенського замку перекрили головний міст.

"Міст знаходиться майже в центрі Дубна і відіграє важливу логістичну роль – він сполучає обидві частини міста. Розумію нарікання дубенчан, яким будівництво створює незручності. Попри це, ремонт необхідно було розпочати. Важливо, аби люди відчували себе безпечно та комфортно", - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль під час робочої поїздки на Дубенщину.



Підрядник доповів, що перед початком ремонту мосту, необхідно було забезпечити безперебійний дорожній рух містом. Саме тому звели альтернативний тимчасовий міст. Ним на період будівельних робіт і рухаються пішоходи, маршрутки та спецтранспорт.

А після цього будівельники й розпочали ремонтувати переправу. Самі ж роботи стартували у жовтні.

Розпочали з демонтажу огорожі, парапетних плит, пішохідних зон та асфальтного покриття. Далі працювали над укріпленням берегових опор, вирівнюванням балок. Зараз готуються до бетонування опори, розширення пішохідних зон. За цим працюватимуть над новим дорожнім полотном, встановленням огорожі та бар’єрів від проїжджої частини.





Нині роботи йдуть за графіком, міст планують завершити до кінця року. Оновлена переправа суттєво покращить транспортну інфраструктуру міста та підвищить безпеку дорожнього руху. Загальна вартість об’єкту - понад 21,5 млн грн, інформує пресслужба Рівненської ОДА.

У Рівному облаштовують нове дорожнє кільце

У Рівному нарешті з'явиться 50-метровий басейн





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ