Як приготувати тоненькі млинці: секрети для господинь
Справа в посуді і маніпуляціях
Перший секрет — це сукупність правильних дій з посудом під час підготовки і випічки. Бажано під рукою мати чавунну сковороду або з антипригарним покриттям, яка перед заливкою готової маси повинна бути розпеченою. Напоготові необхідно тримати сито для просіювання борошна і вінчик для збивання, яким перемішують рідину протягом 5-7 хвилин.

Інгредієнти і їх температура
Усі продукти (яйця, олія, кефір або молоко) мають бути обов'язково кімнатної температури і свіжими. Найкраще за годину до готування їх викладаємо на стіл.
Найтонші млинці виходять, якщо молоко розводити в співвідношенні з водою (окропом) один до одного і додати одну-дві столові ложки соняшникової олії в готову суміш.
Просіяне борошно в додавання цукру і солі робить млинці не лише тонкими, але і з мереживними візерунками.
Деякі господині використовують жовтки і білки під час готування окремо. Спочатку білки перемішують з цукром і сіллю, а жовтки додають вже в готову масу.
Щоб млинці не пригорали і виходили тонкими, беруть шматочок сала і змащують поверхню сковороди.
Професійні кухарі стверджують, що якщо використовувати нежирні молочні продукти до 2.5 відсотків, то млинці виходять красивими мереживними і тонкими.

Позитивний настрій і чисті думки
Ви будете сміятися, але в давнину господині обов'язково перед приготуванням будь-якої їжі читали молитви, щоб зарядити продукти позитивною енергетикою і це їм допомагало уникати пригорання млинців, зробити їх смачними. Однак світ змінюється і вам порада: думайте про хороше, включайте веселу музику, співайте і це допоможе сфокусуватися на приготуванні млинців.
Мірне співвідношення
Для вірності і отримання тонких млинчиків необхідно брати черпак і наповнювати його наполовину густою готовою масою. Перед виконанням розливу рідини на сковороду її черпаком ретельно перемішують. Повний черпак краще ніколи не брати, інакше виходять товсті млинці.

Податкові послуги стали доступні у застосунку "Дія"

Відтепер більшість податкових питань можна вирішити онлайн — без черг, паперової тяганини та візитів до установ. Завдяки порталу та мобільному застосунку "Дія" державні сервіси стали ще доступнішими та зручнішими.
переглядів: 248
Як приготувати мед із кульбаб: найсмачніший рецепт

Кульбабовий мед — це справжній скарб весни. Він має приємний золотистий колір, ніжний аромат та корисні властивості.
переглядів: 299
Що посадити в кінці квітня: сприятливі дати за місячним календарем

Квітень – ключовий місяць для садівників і городників. Саме у цей час висівають і висаджують основні культури, тому важливо орієнтуватися на місячний посівний календар, щоб досягти кращого врожаю.
переглядів: 394
Фестиваль тюльпанів "Волинська Голландія": скільки коштують квитки

Популярний квітковий фестиваль "Волинська Голландія" стартував цієї пятниці, 25 квітня. На квіткове поле можна зайти й безкоштовно, але для певних категорій осіб.
переглядів: 1065
Чи потрібно нести паску та крашанки на кладовище у Провідну неділю

Провідна неділя, або Радониця, — особливий день у православній традиції, коли віряни відвідують кладовища, щоб вшанувати пам'ять померлих родичів.
переглядів: 1068