13.11.2020, 09:30
Як приготувати тоненькі млинці: секрети для господинь
Як приготувати тонкі млинці: секрети, про які не всі знають
Бути хорошою господинею це не лише робити все по дому (швидко готувати, прибирати, прати), але і добре розбиратися в поєднанні страв. На прикладі млинчиків можна дізнатися, наскільки добре господиня розбирається у всіх тонкощах готування. Секрети приготування тонких млинців від бабусь, якими ми ділимося з вами, інформує Ukr.Media.
Справа в посуді і маніпуляціях
Перший секрет — це сукупність правильних дій з посудом під час підготовки і випічки. Бажано під рукою мати чавунну сковороду або з антипригарним покриттям, яка перед заливкою готової маси повинна бути розпеченою. Напоготові необхідно тримати сито для просіювання борошна і вінчик для збивання, яким перемішують рідину протягом 5-7 хвилин.
Інгредієнти і їх температура
Усі продукти (яйця, олія, кефір або молоко) мають бути обов'язково кімнатної температури і свіжими. Найкраще за годину до готування їх викладаємо на стіл.
Найтонші млинці виходять, якщо молоко розводити в співвідношенні з водою (окропом) один до одного і додати одну-дві столові ложки соняшникової олії в готову суміш.
Просіяне борошно в додавання цукру і солі робить млинці не лише тонкими, але і з мереживними візерунками.
Деякі господині використовують жовтки і білки під час готування окремо. Спочатку білки перемішують з цукром і сіллю, а жовтки додають вже в готову масу.
Щоб млинці не пригорали і виходили тонкими, беруть шматочок сала і змащують поверхню сковороди.
Професійні кухарі стверджують, що якщо використовувати нежирні молочні продукти до 2.5 відсотків, то млинці виходять красивими мереживними і тонкими.
Позитивний настрій і чисті думки
Ви будете сміятися, але в давнину господині обов'язково перед приготуванням будь-якої їжі читали молитви, щоб зарядити продукти позитивною енергетикою і це їм допомагало уникати пригорання млинців, зробити їх смачними. Однак світ змінюється і вам порада: думайте про хороше, включайте веселу музику, співайте і це допоможе сфокусуватися на приготуванні млинців.
Мірне співвідношення
Для вірності і отримання тонких млинчиків необхідно брати черпак і наповнювати його наполовину густою готовою масою. Перед виконанням розливу рідини на сковороду її черпаком ретельно перемішують. Повний черпак краще ніколи не брати, інакше виходять товсті млинці.
Справа в посуді і маніпуляціях
Перший секрет — це сукупність правильних дій з посудом під час підготовки і випічки. Бажано під рукою мати чавунну сковороду або з антипригарним покриттям, яка перед заливкою готової маси повинна бути розпеченою. Напоготові необхідно тримати сито для просіювання борошна і вінчик для збивання, яким перемішують рідину протягом 5-7 хвилин.
Інгредієнти і їх температура
Усі продукти (яйця, олія, кефір або молоко) мають бути обов'язково кімнатної температури і свіжими. Найкраще за годину до готування їх викладаємо на стіл.
Найтонші млинці виходять, якщо молоко розводити в співвідношенні з водою (окропом) один до одного і додати одну-дві столові ложки соняшникової олії в готову суміш.
Просіяне борошно в додавання цукру і солі робить млинці не лише тонкими, але і з мереживними візерунками.
Деякі господині використовують жовтки і білки під час готування окремо. Спочатку білки перемішують з цукром і сіллю, а жовтки додають вже в готову масу.
Щоб млинці не пригорали і виходили тонкими, беруть шматочок сала і змащують поверхню сковороди.
Професійні кухарі стверджують, що якщо використовувати нежирні молочні продукти до 2.5 відсотків, то млинці виходять красивими мереживними і тонкими.
Позитивний настрій і чисті думки
Ви будете сміятися, але в давнину господині обов'язково перед приготуванням будь-якої їжі читали молитви, щоб зарядити продукти позитивною енергетикою і це їм допомагало уникати пригорання млинців, зробити їх смачними. Однак світ змінюється і вам порада: думайте про хороше, включайте веселу музику, співайте і це допоможе сфокусуватися на приготуванні млинців.
Мірне співвідношення
Для вірності і отримання тонких млинчиків необхідно брати черпак і наповнювати його наполовину густою готовою масою. Перед виконанням розливу рідини на сковороду її черпаком ретельно перемішують. Повний черпак краще ніколи не брати, інакше виходять товсті млинці.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 1232Інші статті рубрики:
Краще бути підготовленим: список речей, які варто купити на зиму
Енергетики кажуть, що наступна зима буде складнішою за попередню, тому варто починати готуватися вже зараз.
переглядів: 2201
Сімейний сніданок: рецепт корисних оладок з вівсянки
Спробуйте приготувати оладки з вівсянки. Такий сніданок не лише смачний, а й корисний.
переглядів: 689
Передбачення на вівторок: що нам прогнозують зорезнавці?
Дізнайтеся, що вам підготували зірки.
переглядів: 162
22 жовтня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Сьогодні у світі відзначають Всесвітній день людей з вадами мовлення, а православна церква вшановує пам'ять апостола Якова.
переглядів: 190
Як правильна треба зберігати моркву
Моркву можна зберігати і в підвалі та в льосі, а також і дома. Розповідаємо про всі методи та лайфхаки.
переглядів: 336