Ми у Facebook
14.11.2020, 14:30

Неймовірно смачний десерт "Апельсинове чудо": як приготувати

Інгредієнти:
апельсин - 2шт;
молоко - 450мл;
цукор - 200гр;
ванільний цукор - 8гр;
желатин -20гр;
вода -400 мл.

Апельсини ретельно вимити. З одного зрізати шкірку та залити водою - 300 міліграм, кип'ятити 10 хвилин. Проціджуємо. Желатин заливаємо теплою водою, нам потрібно - 100 міліграм, даємо час йому розійтися і набрякнути. В апельсиновий відвар додаємо 100 грам цукру, половину набряклого желатину, довести до кипіння, але не кип'ятити!

З другого апельсину зняти цедру з допомогою тертки. Із двох апельсинів вичавити сік. Змішуємо відвар з желатином, сік та цедру апельсинів. У молоко потрібно всипати - 100 грам цукру і ванільний цукор, перемішати, довести до кипіння. Вводимо желатин та перемішуємо усе. У форму наливаємо апельсинову заготовку для желе, відправляємо в холодильник. Коли шар «схопиться», обережно, по ложечці додаємо молочний шар. І знову - в холодильник. Чергуючи шари. Ми залишаємо в холодильнику желе на 6 годин. Потім обережно перевертаємо на тарілку.
Щоб желе краще «вискочило» з форми, потрібно потримати форму під гарячою водою.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ