Ми у Facebook
19.11.2020, 17:00

Рівненський міський суд відновлює розгляд справи Літвінової, яку звинувачують у вбивстві чоловіка

18 листопада у Рівненському міському судді відновили розгляд справи про вбивство рівненського перукаря Сергія Літвінова його дружиною Тетяною Літвіновою, яке сталося у Рівному у лютому 2017 року.
Колегія суддів мала вирішити з якого саме місця суд розглядатиме справу після зміни у складі колегії суддів, яка відбулася торік, та зміни захисника Літвінової, яка відбулася уже кілька разів. Потрібно також визначити, хто є потерпілим у справі після смерті матері убитого Софії Літвінової,  яка була потерпілою.

Нагадаємо, у березні 2017 року Тетяну затримали єгипетські правоохоронці. Два місяці тривала процедура екстрадиції. Від того часу підозрювана перебуває в рівненському СІЗО. Жінка народила у місцях позбавлення волі ще одного сина та доньку, які мешкають з нею в камері ізолятору.

Двох маленьких дітей Літвінових взяла під опіку родина друзів убитого. Як відомо після смерті Сергія викинувся з вікна його батько, а у листопаді цього року, так і не дочекавшись покарання для убивці сина, померла від пневмонії його мати, Софія Літвінова.








На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ