Рівненська рестораторка розповіла про страви з вав-ефектом
- Сирний рулет - поєднання твердого сиру, курятини, підсмаженої в карі, сирного крему, перцю, кукурудзи, арахісу та чіпсів з буряка. Ніжний і хрумкий водночас.
- Шуба в ролах - це найоригінальніший ремікс усіма знаного салату. У складі знайомі овочі, але з благородною слабосоленою скумбрією та спеціальним соусом замість майонезів. Подається як елегантні роли - загорнутим в норі.

- Салат з файною рибкою. Ще один гурманський рибний салат. З обсмаженою в горіховій паніровці сьомгою, сиром, яйцем, помідором, руколою, ікрою з моркви, червоною цибулею та обсмаженою білою гірчицею. Заправляється лимонним фрешем і гірчичною олією.
- Верін з вершковим сиром та печеною🥕-страва, що недавно вийшла з-під ножа шефа і ще не обзавелася проф.фото. Такої моркви ви ще не їли! Закуска настільки смачна, і ніжна, що ви не повірите своїм рецепторам.
- Паштет Помідор - з курячої печінки, оформлений до столу у вигляді сфери 🍅 (в оболонці з яблучного фрешу).

- Терін з грибами - вишукана і проста закуска, що стане в нагоді замість скучного пюре з печерицями.
- Завиванці - рулетики з курятини, начинені сиром власного в-ва та копченим баликом, подаються з соусом. Універсальна і ситна страва.
- Мандрики - це справжні козацькі пироги. А точніше, запечені вареники з шпинатно-сирною начинкою, що подаються з квасолевим соусом. Ситна гаряча закуска.
- Медальйони із телятини з терновим соусом. Рум’яні і соковиті м'ясні медальйони з авторським соусом на основі терену та коньяку.

- Свинина у фісташковому палантині. М'яке і совите м'ясо, огорнуте фісташковою заправкою під скоринкою листкового тіста. Подається з чорною квасолею і капустою кімчі.
Пропоную ці варіанти для бенкетного столу і ваші друзі точно запам'ятають свято!
Звичайно ж, стіл слід доповнити овочевими салатами та легкими гарнірами - наші адміністратори сумлінно попрацюють над гармонійним меню!
А я вже готую наступний пост про топи ресторану БарМаки
to be continued ...
Гості активно бронюють дати на новорічні корпоративи!
А ми до них наполегливо готуємось: обираємо драйвову музику, пишемо список подарунків Миколаю, складаємо меню та плануємо декілька сюрпризів для вас!
Не зволікайте та резервуйте столик для себе та колег за номером 068 876 5 876

рівнянка, ресторан, страви, Бармаки, галина кухтій, рівненська рестораторка
Погода на 31 травня: хмарність, грози та весняна прохолода на Рівненщині

Останній день весни на Рівненщині зустріне мешканців мінливою погодою. За прогнозами синоптиків, 31 травня очікується хмарність із проясненнями, що характерно для цієї пори року, коли весна поступово передає естафету літу.
переглядів: 82
У Квасилові відкрили дошку пам'яті загиблому Герою, який двічі ставав на захист країни

На фасаді Квасилівського ліцею відбулося відкриття дошки пам'яті загиблому Герою Петру Гнатюку.
переглядів: 84
Які зміни чекають тих, хто отримує компенсації за розміщення ВПО

Компенсації за житлово-комунальні послуги тим, хто безкоштовно розміщує внутрішньо переміщених осіб (ВПО), з 1 липня виплачуватиме Пенсійний фонд.
переглядів: 121
У Рівному попрощалися із загиблим 33-річним воїном-контрактником

У Рівному сьогодні попрощалися з Героєм Юрієм Панасюком, який боронив рідну Україну від російських окупантів.
переглядів: 168
Коли і як здати кров у червні: важлива інформація для донорів

Рівненський обласний центр служби крові повідомляє: у червні 2025 року робочими суботами визначено 7 та 21 число. У ці дні охочі зможуть прийти на донацію, якщо не мають змоги зробити це в будні.
переглядів: 174