Рівненська рестораторка розповіла про страви з вав-ефектом
- Сирний рулет - поєднання твердого сиру, курятини, підсмаженої в карі, сирного крему, перцю, кукурудзи, арахісу та чіпсів з буряка. Ніжний і хрумкий водночас.
- Шуба в ролах - це найоригінальніший ремікс усіма знаного салату. У складі знайомі овочі, але з благородною слабосоленою скумбрією та спеціальним соусом замість майонезів. Подається як елегантні роли - загорнутим в норі.

- Салат з файною рибкою. Ще один гурманський рибний салат. З обсмаженою в горіховій паніровці сьомгою, сиром, яйцем, помідором, руколою, ікрою з моркви, червоною цибулею та обсмаженою білою гірчицею. Заправляється лимонним фрешем і гірчичною олією.
- Верін з вершковим сиром та печеною🥕-страва, що недавно вийшла з-під ножа шефа і ще не обзавелася проф.фото. Такої моркви ви ще не їли! Закуска настільки смачна, і ніжна, що ви не повірите своїм рецепторам.
- Паштет Помідор - з курячої печінки, оформлений до столу у вигляді сфери 🍅 (в оболонці з яблучного фрешу).

- Терін з грибами - вишукана і проста закуска, що стане в нагоді замість скучного пюре з печерицями.
- Завиванці - рулетики з курятини, начинені сиром власного в-ва та копченим баликом, подаються з соусом. Універсальна і ситна страва.
- Мандрики - це справжні козацькі пироги. А точніше, запечені вареники з шпинатно-сирною начинкою, що подаються з квасолевим соусом. Ситна гаряча закуска.
- Медальйони із телятини з терновим соусом. Рум’яні і соковиті м'ясні медальйони з авторським соусом на основі терену та коньяку.

- Свинина у фісташковому палантині. М'яке і совите м'ясо, огорнуте фісташковою заправкою під скоринкою листкового тіста. Подається з чорною квасолею і капустою кімчі.
Пропоную ці варіанти для бенкетного столу і ваші друзі точно запам'ятають свято!
Звичайно ж, стіл слід доповнити овочевими салатами та легкими гарнірами - наші адміністратори сумлінно попрацюють над гармонійним меню!
А я вже готую наступний пост про топи ресторану БарМаки
to be continued ...
Гості активно бронюють дати на новорічні корпоративи!
А ми до них наполегливо готуємось: обираємо драйвову музику, пишемо список подарунків Миколаю, складаємо меню та плануємо декілька сюрпризів для вас!
Не зволікайте та резервуйте столик для себе та колег за номером 068 876 5 876

рівнянка, ресторан, страви, Бармаки, галина кухтій, рівненська рестораторка
Помер один з довгожителів Рівного

Учора, 10 квітня 2025 року, на 106-му році життя відійшов у кращий світ один з довгожителів Рівненщини - полковник, ветеран Другої світової війни, письменник Урженко Федір Вікторович.
переглядів: 64
Житель Острога отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ

Капітан медичної служби, острожанин Анатолій Захарчук отримав почесну нагороду "Срібний хрест" від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.
переглядів: 54
На Рівненщині спекли 300 великодніх хлібин для захисників

Вже одинадцятий рік поспіль в області проходить традиційна благодійна акція «Паска для друга».
переглядів: 59
Багатодітна рівнянка вийшла до фіналу національного конкурсу краси

Рівнянка Мар’яна Садовник увійшла до фіналу престижного національного конкурсу Ms Top Ukraine 2025.
переглядів: 149
Студенти перетворили звичайну зупинку на Рівненщині у витвір мистецтва

Студенти Бахмутського центру професійно-технічної освіти перетворили звичайну зупинку в селищі Гоща на Рівненщині на справжню арт-локацію.
переглядів: 158