Рівненська рестораторка розповіла про страви з вав-ефектом
- Сирний рулет - поєднання твердого сиру, курятини, підсмаженої в карі, сирного крему, перцю, кукурудзи, арахісу та чіпсів з буряка. Ніжний і хрумкий водночас.
- Шуба в ролах - це найоригінальніший ремікс усіма знаного салату. У складі знайомі овочі, але з благородною слабосоленою скумбрією та спеціальним соусом замість майонезів. Подається як елегантні роли - загорнутим в норі.

- Салат з файною рибкою. Ще один гурманський рибний салат. З обсмаженою в горіховій паніровці сьомгою, сиром, яйцем, помідором, руколою, ікрою з моркви, червоною цибулею та обсмаженою білою гірчицею. Заправляється лимонним фрешем і гірчичною олією.
- Верін з вершковим сиром та печеною🥕-страва, що недавно вийшла з-під ножа шефа і ще не обзавелася проф.фото. Такої моркви ви ще не їли! Закуска настільки смачна, і ніжна, що ви не повірите своїм рецепторам.
- Паштет Помідор - з курячої печінки, оформлений до столу у вигляді сфери 🍅 (в оболонці з яблучного фрешу).

- Терін з грибами - вишукана і проста закуска, що стане в нагоді замість скучного пюре з печерицями.
- Завиванці - рулетики з курятини, начинені сиром власного в-ва та копченим баликом, подаються з соусом. Універсальна і ситна страва.
- Мандрики - це справжні козацькі пироги. А точніше, запечені вареники з шпинатно-сирною начинкою, що подаються з квасолевим соусом. Ситна гаряча закуска.
- Медальйони із телятини з терновим соусом. Рум’яні і соковиті м'ясні медальйони з авторським соусом на основі терену та коньяку.

- Свинина у фісташковому палантині. М'яке і совите м'ясо, огорнуте фісташковою заправкою під скоринкою листкового тіста. Подається з чорною квасолею і капустою кімчі.
Пропоную ці варіанти для бенкетного столу і ваші друзі точно запам'ятають свято!
Звичайно ж, стіл слід доповнити овочевими салатами та легкими гарнірами - наші адміністратори сумлінно попрацюють над гармонійним меню!
А я вже готую наступний пост про топи ресторану БарМаки
to be continued ...
Гості активно бронюють дати на новорічні корпоративи!
А ми до них наполегливо готуємось: обираємо драйвову музику, пишемо список подарунків Миколаю, складаємо меню та плануємо декілька сюрпризів для вас!
Не зволікайте та резервуйте столик для себе та колег за номером 068 876 5 876

рівнянка, ресторан, страви, Бармаки, галина кухтій, рівненська рестораторка
Спортсмени з Рівного блискуче розпочали свій виступ на Кубку світу в Казахстані

Надзвичайно вдалий початок змагань продемонструвала національна збірна України на Кубку світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушеннями зору.
переглядів: 171
Життя триває: У Рівному народилася дитина, зачаття якої відбулося після смерті батька

Це не сюжет художнього фільму, а реальна історія любові, відданості та незламної віри. Історія, що демонструє силу материнського серця і здатність життя відроджуватися навіть після найтяжчих втрат.
переглядів: 536
На рівненській Лебединці відкриється ювілейний сезон фестивалю "Рівне.Літо.Музика"

У перший день літа рівнян та гостей міста запрошують на особливу подію просто неба — відкриття 10-го сезону улюбленого фестивалю "Рівне.Літо.Музика". Урочистий захід відбудеться 1 червня у затишному Парку Молоді (Лебединка).
переглядів: 449
У Рівне прибуде траурний екіпаж "На щиті"

Полеглі Герої повернуться у місто сьогодні, 27 травня. Збір відбудеться завчасно на Київському кільці. Час прибуття орієнтовно 11:50 (Пізніше стало відомо про коригування часу - прибуття заплановане на 12.00). Та можливі коригування в часі та маршруті.
переглядів: 699
Рівненщина простилася із полеглими Захисниками

На Рівненщині останньою земною дорогою провели чотирьох захисників: Миколу Криштопця з Костополя, Андрія Свиту з Березнівської територіальної громади, Василя Кривицького із Здовбицької громади та Віталія Леська з Рафалівської ТГ.
переглядів: 429