Ми у Facebook
25.11.2020, 17:45

“Тримали за волосся та били по голові”: у Рівному дівчата-підлітки жорстоко побилися біля школи

Інцидент стався 22 листопада цього року. Працівники ювенальної превенції Рівного встановили, що компанія дівчат різного віку домовилась про зустріч біля школи, адже дві учениці мали з’ясувати стосунки через нібито розповсюдження пліток.
Відтак, під час словесної перепалки одна із присутніх підбурила головних учасниць конфлікту до бійки. Спочатку дівчатка шарпалися та за лічені секунди 12-річна рівнянка повалила на землю 16-річну. Інша тримаючи її за волосся била рукою по голові, а потім ногами в живіт.

Наступного дня неповнолітня звернулась до лікарні, де медики у неї діагностували забої плеча, шийного відділу та коліна.

Усіх учасників інциденту поліцейські встановили.
За фактом нанесення легкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування.

Відомо, що 12-річну дівчину, ученицю 7-го класу, виховує бабуся. Матір проживає окремо зі співмешканцем. Крім того, як повідомляють у навчальному закладі, і навчання дитини і поведінка – на низькому рівні.

Оскільки малолітня не досягла віку, із якого настає кримінальна відповідальність, вирішуватиметься питання щодо обрання до неї примусових заходів виховного характеру, а також притягнення батьків або осіб, що їх замінюють до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.








На правах реклами