Ми у Facebook
28.11.2020, 13:00

Рівнянка отримала відзнаки у номінації "Активістка року"

Нею стала Вікторія Костюк, Членкиня виконавчого комітету в Смизькій громаді, активістка, учасниця багатьох семінарів та програм.

Жінці вдалося отримати відразу дві відзнаки у номінації "Активістка року".

- Ейлен Максвелл говорила: "Мій успіх або невдача - лише в моїх руках, ні в чиїх інших. Сила - це я". А я кажу сьогодні, що моя перемога - це люди, які в мене вірять, це ідеї, які вдається втілити в життя, це означає взяти на себе відповідальність за власне життя і кожного разу говорити собі "я зможу", - говорить Вікторія. - Подвійна перемога, а що саме цікаво - онлайн голосування та експертне оцінювання співпало і тепер я маю дві відзнаки в одній номінації #АктивісткаРоку.




Вікторія Костюк на сайті проекту розповіла про себе та останні навчання:

Взяла участь освітній Програмі від ГО “МАРТ” «Розвиток місцевої громади, що базується на правах людини» у м. Чернігів у 2018 році.
У 2018 році успішно закінчила освітню програму «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики» у м. Тернопіль.
У травні 2018 року з групою освітян Рівненщини здійснила навчальний візит до Польщі «Управління освітою на місцевому рівні».
Влітку 2018 року успішно пройшла навчальну програму «Молодь змінить Україну 2018».
У 2019 році пройшла навчальну програму та стажування в Республіці Польща в рамках проекту «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах» Програми «ULEAD з Європою», навчання в рамках проекту «Стратегічне планування та фінансові аспекти первинної медичної допомоги на рівні громади» у м. Львів.
У 2019 році пройшла програму «Креативна молодь змінить Україну 2019» у м. Київ від Фонду родини Богдана Гаврилишина та програму «Управління грантовими проєктами»від Агенції сталого розвитку міста в м. Рівне, за підсумками якого отримала Сертифікат Європейської Освітньої Академії «Фундація VCC».

У 2020 році стала стипендіанткою Програми “Meet up: Deutsch-Ukrainische Jugendbegegnungen Німецько-Українські зустрічі” для налагодження партнерства Смизької громади з німецькими партнерами.

У 2020 році пройшла навчання для менторів Програми “БУРlab: лабораторія відповідальності” та Програми “БУРнаставництво” від ПРО.Світ. У вересні 2020 року стала учасницею ACcamp: Табору Активних Громадян, який реалізувався Британською Радою, ГО “Молодіжна Платформа” і є частиною програми House of Europe, що фінансується Європейським Союзом.






На правах реклами