Ми у Facebook
30.12.2020, 19:00

Як на свята працюватимуть пошта і банки

Стало відомо, як у період свят працюватимуть пошта і банки
У період новорічних і різдвяних свят очікуються додаткові вихідні. Банківські установи і пошта в період новорічних свят працюватимуть за розкладом вихідних днів, які визначив уряд.

Банки в Україні працюватимуть 31 грудня, проте в скороченому режимі, тому всі фінансові питання рекомендується закрити до 14:00.

Повний робочий день в банківських установах буде 4 і 5 січня. 6 січня робочий день скоротять на годину, а ось 7 і 8 січня – вихідні.

Нова пошта буде працювати 31 грудня за скороченим графіком до 18:00. 1 січня – вихідний, а з 2 по 5 січня “Нова пошта” буде працювати за звичайним графіком. 6 січня буде скорочений графік до 18:00. 7 і 8 січня – вихідний.

В Укрпошті також будуть вихідні 1 і 7 січня. З 2 по 5 січня пошта працюватиме за звичайним графіком, а 6 січня – скорочений графік. З 8 січня відділення пошти будуть працювати в звичайному режимі.

Зазначимо, що в період новорічних і різдвяних свят найбільш завантажені відділення “Укрпошти” по всій Україні будуть працювати без вихідних. Більшість з них розташовані в обласних центрах і великих містах.





На правах реклами