Ми у Facebook
08.01.2021, 09:10

В Рівному набув чинності 17-денний режим локдауну

В Рівному з опівночі 8 січня до 00:00 25 січня введенно посиленні карантинні обмеження. Січневий посилений карантин подібний до того, що було введено на початку пандемії у березні, але має деякі пом'якшення.
Локдаун передбачає закриття усіх закладів освіти, окрім дошкільної та спеціальної.

Працюватиме громадський транспорт, кордони лишаються відкритими, салони краси і перукарні працюватимуть за попереднім записом.



А от кафе, бари, ресторани будуть працювати тільки на доставку замовлень або на виніс. Заборонено приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, окрім купівлі товарів першої необхідності в супермаркетах, аптеках, зоомагазинах.

Заборонено приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності. Заборонена діяльність непродовольчих ринків. Заборонена робота закладів культури (театри, кінотеатри, виставки), фітнес-залів, басейнів, усіх масових заходів, крім офіційних спортивних (відвідування спортсменами національних збірних команд України та їх тренерами за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів). Закриються всі заклади розміщення, крім готелів та закладів реабілітації. Працюватимуть готелі, банки, продуктові, аптеки, поштові оператори.



Товари та послуги першої необхідності:
товари, що відносяться до продуктів харчування, преса та побутова хімія, засобів гігієни, виробів медичного призначення та лікарських засобів, ветеринарних препаратів, кормів,засобів зв'язку, пальне.

Провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів.

Торговельна діяльність іншими групами товарів може відбуватись із здійсненням адресної доставки замовлень.






На правах реклами