Ми у Facebook
10.01.2021, 09:30

У Рівному на Північному нічна стрілянина - двоє постраждалих

У спальному районі Рівного під час стрілянини постраждали двоє чоловіків
9 січня о 21.22 на вул. Шухевича у Рівному сталася сутичка, в результаті якої двоє чоловіків отримали поранення. За інформацією журналістів ITV media group, компанія чоловіків відпочивала на парковці, що на вул. Шухевича у Рівному. До них підійшло двоє незнайомих із собакою. Між ними виник конфлікт, який переріс у стрілянину. Зловмисникам вдалось втекти.

Попередньо відомо, що чоловіків, які ймовірно причетні до злочину затримали патрульні поліцейські роти номер 3, підрозділу ТОР та спецроти. Як повідомляє «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на місце події було направлено дві карети швидкої допомоги.



З'ясувалося, що постраждалі — двоє чоловіків, жителі міста Рівного. Медики транспортували обох потерпілих у травмпункт Рівненської центральної міської лікарні для огляду. У 28-річного рівнянина забійна рана тім'яної ділянки голови. Під час огляду простежувався характерний запах алкоголю. У 30-річного рівнянина забійна рана тім'яної ділянки голови справа, забій та осаднення правої сідниці. Їхній стан — середньої важкості. Ймовірно, поранення нанесенні травматичною зброєю.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ