Ми у Facebook
14.01.2021, 15:20

Російські найманці не відчувають землі під ногами

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації, про що йдеться у Звіті СММ ОБСЄ від 12 січня 2021 року.
Зокрема, 6 січня міні-БПЛА СММ ОБСЄ зафіксував 3 одиниці 122 мм реактивні системи залпового вогню БМ-21 “Град” на полігоні біля н.п. Покровка, 8 січня – 5 одиниць 122 мм самохідно-артилерійських установок 2С1 “Гвоздика” та 1 одиницю 100 мм протитанкову гармату МТ-12 “Рапіра” на полігоні біля н. п. Шимшинівка. Зазначене озброєння розміщене з порушеннями встановлених ліній відведення.

Також, 6 січня міні-БПЛА СММ ОБСЄ зафіксував 12 одиниць техніки на полігоні біля н. п. Покровка: з них 6 одиниць 122 мм гаубиць Д-30А, 3 одиниці танків Т-64Б, 3 одиниці 122 мм самохідно-артилерійських установок 2С1 “Гвоздика” та 8 січня 11 одиниць танків Т-72 на полігоні біля н. п. Шимшинівка. Все озброєння розміщене за лініями відведення, але поза межами виділених місць зберігання.

Варто зазначити, що у Звіті Місії також йдеться про військову присутність та присутність військового типу у зоні безпеки. Так, 10 січня БПЛА СММ ОБСЄ дальнього радіуса дії зафіксував 7 одиниць техніки біля н.п. Новоазовськ та н.п. Старе.

Вищезазначені факти свідчать про те, що представники збройних формувань РФ продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнуті домовленості.

За повідомленням з прес-центру ООС.

Нагадаємо, ворог знахабнів ще більше: постріли лунають ще частіше. Російські окупанти обстрілюють наші позиції.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ