Ми у Facebook
17.01.2021, 09:00

Рівненщина змагатиметься за звання «Молодіжна столиця України-2021»

Цьогоріч Рівненська область долучилася до масштабного проєкту та готується до участі у конкурсі «Молодіжна столиця України».

У понеділок, 18 січня, відбудеться пресконференція щодо Національного конкурсу «Молодіжна столиця України».

«Молодіжна столиця України» – щорічний всеукраїнський конкурс з визначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді. Він започаткований Міністерством молоді та спорту України, Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України.


Головна мета конкурсу – посилення співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України.

Так, усіх охочих запрошують долучитися до онлайн пресконференції, яка відбудеться на платформі Google Meet за посиланням:[/url]

Початок о 12:00.

Серед присутніх – заступник голови ОДА Сергій Гемберг, заступник директора департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації Віталій Ліпський, начальниця відділу молодіжної політики та взаємодії з молодіжними організаціями департаменту Наталія Чигир. А також регіональні координатори конкурсу та представники структурних підрозділів РДА та ТГ, що працюють з молоддю.

[url=http://youthcapital.org.ua/]Детальніше про конкурс «Молодіжна столиця України»







На правах реклами