Ми у Facebook
17.01.2021, 13:41

Що ви знаєте про диво: уродженка Рівного розповіла душевну італійську історію

Колишня рівнянка, яка нині мешкає у місті Фаенца, розповіла про неймовірну історію, що трапилася днями в Італії.
Жінка розповіла, що місцева мешканка звернулася за допомогою до зооволонтерів, бо до неї прибився котик, який незабаром - прихворів. Літня жінка пояснила, що пенсія не дозволяє занести на огляд, тому просить допомогти.

Далі пряма мова:

"Підключилися зооволонтери, ветеринар обдивився, кіт був вже старенький, беззубий майже та сліпий. Після всіх маніпуляцій та призначеного лікування був зроблений пост про пошук домівки йому, бо життя ледь теплилося в його кволому старому тільці. Що ви знаєте про диво?!



Подзвонила дівчина, яка згубила дуже схожого котика 8 років тому!! Цілих 8 років!!!Коли дівчина прийшла на зустріч з котом, жоден не вірив в те, що сталося... Кіт ніжно почав бити головою об її щоку, а в неї тремтів від почуттів голос.



Мандарин повернувся до родини через 8 років... йому було 12, коли пропав з зовсім іншого району міста. Де був кіт цілих 8 років - невідомо, але по стану здоров'я явно був не домашнім. Оголошення та пошуки продовжувались цілий рік та надія не вмирала, всі оголошення моніторилися родиною роками... Мандарину 20 років по факту!
Бажаю щоб вас ніколи не покидала Віра, яка дає Надію, а Любов робить можливим неможливе",
- написала волонтерка Lucy Miro з Італії у групі Зоопульс.Рівне.










На правах реклами