Ми у Facebook
08.02.2021, 18:30

Обстріляли будинок депутата на Рівненщині

На Рівненщині обстріляли будинок депутата
Інцидент трапився вночі у Вараському районі. Невідомі о 4 ранку здійснили кілька пострілів по будинку. Водночас мешканці, навіть не здогадувалися, що трапилося. Лише зранку, сліди від куль побачила дружина. Про це йдеться у сюжеті Рівне 1.

Все сталося о 4-ій ранку. Спочатку господарі подумали, що незвичний звук через котів, які щось перекинули. Втім, їх насторожив пес, який почав гавкати без перестанку. Невідомі обстріляли усі спальні кімнати. Однією з них була і дитяча, де проживає 8-річна Еля. Факт стрілянини підтверджує і поліція. Загалом вони нарахували 14 слідів від куль.

На території будинку встановлені камери відоспостереження. Проте, вони охоплюють лише територію двору. Правоохоронці впевнені, що постріл було здійснено на відстані 150 метрів від будинку.

Хто б міг зазіхнути на життя сім'ї поки не відомо. Жінка каже, що здогадок немає, адже сама займається манікюром, а за погані нігті навряд чи б хтось стріляв по хаті. Ймовірно із злочином пов'язана нова діяльність чоловіка. На разі сім'я чекає висновків балістичної експертизи та слідчих дій, аби дізнатися трохи більше інформації про тих, хто ледь не зробив цю ніч трагічною.





На правах реклами