Ми у Facebook
01.03.2021, 10:37

Учасники бойових дій АТО/ООС та постраждалі внаслідок Революції Гідності можуть поїхати в санаторій

Відомо, які документи потрібно для цього зібрати.
Управління праці та соціального захисту населення повідомляє, що на 2021 рік вже затверджені кошти в сумі 1 006 457 грн. для забезпечення послуг санаторно-курортного лікування учасників АТО/ООС і постраждалих учасників Революції Гідності.

Для отримання цих послуг учасники АТО/ООС і постраждалі учасники Революції Гідності, які зареєстровані у Рівному та Квасилові, повинні подати в профільне управління (за адресою: Соборна, 12) заяву та документи:

☑️медичну довідку лікувальної установи за формою 070/0;
☑️копію пільгового посвідчення;
☑️копію військового квитка;
☑️копію документу, що підтверджує безпосередню участь особи в АТО/ООС;
☑️копії паспорта та ідентифікаційного номера.

Згідно профілю захворювання та в порядку черговості подання заяв учасники АТО/ ООС і постраждалі учасники Революції Гідності направляються на санаторно-курортне лікування.

Управління не здійснює організацію надання послуг санаторно-курортного лікування діючих військовослужбовців та осіб, які мають право на забезпечення санаторно-курортними путівками відповідно до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками до санаторно-курортних закладів військовослужбовців, ветеранів війни, ветеранів військової служби, органів внутрішніх справ та деяких інших категорій осіб і членів їх сімей, затвердженого ПКМУ від 27.04.2011 № 446.

За детальнішою інформацією звертатись за телефонами: 266780, 0961101086, 0984986704.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської міської ради.

Дізнайтеся, як отримати статус учасника бойових дій. Хто має право на безплатний капремонт житла. В Україні розробили пам’ятку для ветеранів.





На правах реклами