Ми у Facebook
18.04.2021, 15:55

Росія проводить навчання у Чорному морі із винищувачами

Фото: скрін з відео в youtube

РФ проводить навчання над Чорним морем. У вильотах залучили 50 винищувачів, бомбардувальників і штурмовиків з пусками ракет і бомбометанням.
Це відомо з повідомлення російські ЗМІ з посиланням на Південний військовий округ Росії в суботу.

“Всього в заходах бойової підготовки залучено понад 50 літаків оперативно-тактичної авіації об’єднання ВПС і ППО і морської авіації Чорноморського флоту”, – йдеться у повідомленні.

В ході навчань штурмовики Су-25СМ3 зі Ставропольського краю перекинули на аеродроми в окупованому Криму, а ескадрилью Су-25СМ3 з Криму перебазували на полігон “Ашулук” в Астраханській області.

Також у Чорне море прямують великі російські десантні кораблі “Александр Отраковский” та “Кондопога”.

Кілька днів тому, 14 квітня, загін російських бойових кораблів вийшов на навчання в Чорне море. У морі екіпажі кораблів проведуть одиночні та спільні залікові артилерійські стрільби по надводним і повітряним цілям.

Про це повідомляє телеканал ПРЯМИЙ.

Стало відомо, скільки ще часу Росія стягуватиме війська до кордонів з Україною. США готові збільшити чисельність військових в Україні. Пєсков заявив, що Росія небайдужа до долі російськомовних в Україні. Велика Британія і США закликали Росію відвести війська від кордонів України.





На правах реклами