Ми у Facebook
23.04.2021, 07:50

Сни з четверга на п'ятницю: чи збудеться сон, що приснився вам цієї ночі?

Всім нам відомо, що сни з четверга на п'ятницю вважають віщими. То що ж чекає на вас, якщо вам сниться конфлікт, радість, хвороба? Ми розповімо вам про це.
Якщо у цю ніч вам сниться неприємна чи небезпечна людина, сонник говорить, що найближчим часом краще обережно ставитися до людей та контролювати свою надмірну довірливість.

Якщо ж ви побачили увісні хворобу чи конфлікт уникати спілкування з надто агресивними людьми. Очевидно, вони можуть принести неприємності у ваше життя. Також це є знаком того, що варто обачніше поставитися до вашого здоров'я та самопочуття. Подумайте над тим, чи не варто вам взяти паузу і трохи відпочити.

Якщо вам сниться щось позитивне, це говорить про те, що найближчим часом вас чекає приємна несподіванка або сюрприз. Можливо, вам зізнаються у коханні, або здійсниться одна з ваших найзаповітніших мрій.

Якщо є сон, який приходить до вас уже не вперше, на нього варто звернути особливу увагу. Адже такий сон, швидше за все, є відображенням вашого теперішнього або майбутнього.

Сни про кохання обіцяють позитивні зміни та вірних людей поруч.





На правах реклами