Ми у Facebook
23.04.2021, 16:30

Юлія Тимочко - рівнянка, що співає душею

Учасниця "Голосу країни", рівнянка Юлія Тимочко, потрапила у фінал шоу. За 11 сезонів проєкту це вперше, коли представник з нашого міста проходить майже до кінця. Тож, до вашої уваги ексклюзивне інтерв’ю із учасницею Голосу країни Юлією Тимочко спеціально для читачів сайту Ого.

Юля, що для тебе означає сцена?

- Що для мене сцена? Це моє сокровенне місце. Це не лише місце у певній будівлі. Це моє серце. Це магія! Іноді я просто відчуваю, що маю взяти мікрофон у руки та співати усією своєю душею. Сцена це - частина мого життя.(посміхається).



Як довго ти йшла до мрії, маю на увазі талант-шоу "Голос країни"?
Мені 37 і мабуть мій шлях був все таки довгий. Я ще з 9 років мріяла стати співачкою. Був час коли я зневірилася та перестала приймати участь у різних талант-шоу. Потрібна реклама й чималі кошти для свого творчого розвитку й дуже важко досягти висот маючи лише голос...особливо в цей нелегкий для нас усіх час. Особисто для мене "Голос країни" став золотим квитком та моїм омріяним шансом. Це платформа зробити крок у нове життя. Тож, моя мрія дитинства - здійснилася.

Чи сподобалося працювати під керівництвом Тіни Кароль? На скільки вона вимоглива?

Звичайно! Тіна - це перфекціоніст. Вона відчуває усе! Кожну паузу, дихання усе !!! Секрет співпраці полягає у тому, що ти маєш викладатися на всі 1000 відсотків,як фізично так і морально. Бути готовим працювати й памятати для чого ти це робиш. До речі все це ви можете побачити у сторіс в Інстаграм Тіни Кароль.

Вже цієї неділі фінал шоу Голосу країни.. чи ви(ти) вже маєш плани на майбутнє? Які вони?

Так, дійсно! Цієї неділі фінал "Голосу країни". Це дуже хвилюючий момент для мене.
Які плани? Мій план такий створення нового альбому. Тож, я буду працювати над своїм альбомом маю авторські пісні й хочу, щоб вони ожили у серцях багатьох українців. Звичайно, якщо з'являться пропозиції після шоу - я готова до праці. (посміхається)


З ким би хотіла заспівати на одній сцені?




Я б хотіла заспівати ще не раз з Тіною КАРОЛЬ...Вона надихає мене та вчить мене бути відважною на сцені, бути справжньою артисткою.

І на останок чого б ти побажала своїм фанатам й особливо мешканцям рідного міста Рівне?

Усім мешканцям мого рідного міста та всім, хто вболіває за мене й не лише.. усім нам - українцям, я хочу побажати здоров'я, хорошо весняного настрою, нехай все вдається й все збувається.


Нагадаємо вже у цю неділю відбудеться фінал грандіозного талант-шоу...Давайте підтримаємо Юлю своїм голосом, та збільшим її шанси на перемогу! У цю неділю, 25 квітня, о 21:00 проголосуй за співачку. Цим ми підтвердимо, шо рівняни – найталановитіші та найспівочіші в Україні.










На правах реклами