07.05.2021, 11:27
Шоколадно-кавовий торт - дивовижний рецепт домашньої випічки
Найсмачніший шоколадний тортик для справжніх господинь.
Інгредієнти для бісквітних коржів:
Яйця С0 4 шт
Кефір 1% 180 гр
Борошно рисове ц / з 100 гр
Борошно мигдальна 50 гр
Какао 20 гр
Сода 5 гр
Кава 1ч.л.
Підсолоджувач за смаком
Просочення:
Молоко 1,5% 40 гр
Подслатітель 1-2 гр
Какао 1 ч.л
Шоколадний мус 14 см (на 1 начинку нам потрібно 2):
Молочний шоколад б / с 75 гр
Молоко 40 гр
Вершки 33% 80 гр
Желатин 3 гр + вода 15 гр
Крем:
Сир кисломолочний 320 гр
М'який сир 0-5% 90 гр
Підсолоджувач за смаком
Приготування:
1. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити з дрібкою солі до міцних піків. Жовтки збити з кефіром, какао, кавою, борошном, содою і підсолоджувачем до однорідності. Акуратно ввести збиті білки.
2. Випікаємо бісквіт при 170-180 градусах близько 50-60 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою. Остудити і прибрати в холодильник на кілька годин.
3. Мус: Желатин замочити у воді. Молоко і шоколад підігріти в мікрохвильовці, НЕ кип'ятити. Додати желатин.Остудити до 40-45 градусів. Окремо збити холодні вершки до м'яких піків і акуратно частинами додати в вершки, перемішуючи лопаткою. Прибрати в морозилку до застигання. Робимо 2 такі однакові начинки!
4. Для просочення нагріти всі інгредієнти, остудити.
5. Для крему все збити до однорідності.
6. Бісквіт ділимо на 3 коржі, просочуємо. Збираємо в послідовності: бісквіт - крем - мус - бісквіт - крем - мус - прибираємо в холодильник. Робимо фінальне покриття якщо необхідно.
7. Насолоджуємося!
Яйця С0 4 шт
Кефір 1% 180 гр
Борошно рисове ц / з 100 гр
Борошно мигдальна 50 гр
Какао 20 гр
Сода 5 гр
Кава 1ч.л.
Підсолоджувач за смаком
Просочення:
Молоко 1,5% 40 гр
Подслатітель 1-2 гр
Какао 1 ч.л
Шоколадний мус 14 см (на 1 начинку нам потрібно 2):
Молочний шоколад б / с 75 гр
Молоко 40 гр
Вершки 33% 80 гр
Желатин 3 гр + вода 15 гр
Крем:
Сир кисломолочний 320 гр
М'який сир 0-5% 90 гр
Підсолоджувач за смаком
Приготування:
1. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити з дрібкою солі до міцних піків. Жовтки збити з кефіром, какао, кавою, борошном, содою і підсолоджувачем до однорідності. Акуратно ввести збиті білки.
2. Випікаємо бісквіт при 170-180 градусах близько 50-60 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою. Остудити і прибрати в холодильник на кілька годин.
3. Мус: Желатин замочити у воді. Молоко і шоколад підігріти в мікрохвильовці, НЕ кип'ятити. Додати желатин.Остудити до 40-45 градусів. Окремо збити холодні вершки до м'яких піків і акуратно частинами додати в вершки, перемішуючи лопаткою. Прибрати в морозилку до застигання. Робимо 2 такі однакові начинки!
4. Для просочення нагріти всі інгредієнти, остудити.
5. Для крему все збити до однорідності.
6. Бісквіт ділимо на 3 коржі, просочуємо. Збираємо в послідовності: бісквіт - крем - мус - бісквіт - крем - мус - прибираємо в холодильник. Робимо фінальне покриття якщо необхідно.
7. Насолоджуємося!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Спеціально для OGO.ua Вікторія ДжусПереглядів: 1454Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 165
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 276
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 282
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 299
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 296