Ми у Facebook
17.05.2021, 19:30

Рівненському авторемзаводу шукають потенційного інвестора

фото прес-служби РОДА

Одне із відомих підприємств на Рівненщині переживає не найкращі часи - перед працівниками існує чимала заборгованість, а саме підприємство можуть приватизувати.
Що з підприємством зараз дізнався кореспондент ОГО:

"Наразі є невиплачена заробітна плата у обсязі шести з половиною мільйонів гривень. Розуміючи цю проблему і те, що її потрібно вирішувати Рівненська ОДА зверталася до Кабінету Міністрів, до органу управління Укроборонпрому, аби забезпечити приватизацію цього підприємства. І його передали зі сфери Укроборонпрому до Фонду державного майна. Фонд держмайна організовує процеси з оцінки майна й прийняттю рішення про виставлення цього підприємства на приватизацію – продаж потенційному інвестору. З даного питання відбулися переговори з керівником Фонду державного майна", - сказав на брифінгу заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Як перед цим зазначав Ігор Тимошенко, на сьогодні можливості ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» практично не використовуються. Тому і адміністрація, і колектив підприємства, за його словами, зацікавлені у прозорій приватизації, адже люди зможуть отримати свої зароблені гроші, а майно при залученні інвестицій буде корисним для громади.





На правах реклами