Ми у Facebook
20.05.2021, 13:24

На Рівненщині просять допомогти зібрати кошти на лікування чоловіка з важкими опіками

За час перебування в лікарні чоловіку було проведено вісім операцій
Потрібна термінова допомога. 27 березня цього року в сім’ю постраждалого прийшла біда. Чоловік сильно обгорів під час жахливої пожежі у власному будинку в селі Малий Стидин Костопільського району.

Микола Климентійович Хомич знаходиться на стаціонарному лікуванні в опіковому відділенні КП «Рівненська обласна клінічна лікарня» РОР з 27.03.21 р. по даний час з діагнозом:

Опік полум’ям голови, шиї, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок IIАБ-ІІІ ступенів площею 60% поверхні тіла (ІІІ ст.- 35 % поверхні тіла). Опік дихальних шляхів І-ІІ ст. внаслідок пожежі. Опікова хвороба в стадії септикотоксемії. Стан пацієнта дуже важкий, стабільний.



За час перебування в лікарні потерпілому вже було проведено вісім операцій з пересадки шкіри (ранні та відстрочені некректомії, 2 аутодермопластики). Прогнозована кількість оперативних втручань в перспективі, якщо не буде погіршень – 6 аутодермопластик.

Хворому потрібні донори будь-якої групи крові, ліки – перелік яких надасть сім’я або лікуючий лікар в опіковому відділенні Рівненської обласної клінічної лікарні, окрім того, щодня потрібно по 15 флаконів розчину глюкози 5% по 400 мл, а також матеріальна допомога.

Добро починається з кожного з нас, з кожного окремо. Давайте подаруємо Миколі Климентійовичу те, що зараз намагається забрати страшна хвороба внаслідок пожежі. Згуртуємось та допоможемо всі разом, хто чим зможе. Копійка до копійки, гривня до гривні. З миру по нитці – і так потрішки назбирається необхідна сума. Кожна гривня – це шанс на порятунок життя…



Сім’ї Хомичів зараз дуже потрібна ваша моральна підтримка, розуміння того, що вони зараз не одні, а біда та хвороба – не перемагають. Рідні Миколи Хомича будуть вдячні за будь-яку фінансову допомогу. Переказати кошти можна на картку на ім’я його дружини – Хомич Валентини Іванівни.

Картка ПриватБанку: 5168 7573 2905 9044

Контактний телефон: (096) 646-10-54






На правах реклами