Ми у Facebook
27.05.2021, 17:30

Як просувається справа з розплідником собак Юрія Бойка?

У Рівненському міському суді відбулося засідання щодо мастифів Юрія Бойка за участі адвокатів Зражевського, Мартинова, обвинуваченого Бойка, представника потерпілого Мовчуна та прокурора Полюховича.
У суді розглянули другий том доказів у справі мастифів Юрія Бойка. Захист укотре спробував оголосити про відвід прокурору Костюку, який у цій справі є старшим групи прокурорів, однак суддя Яковлєв таке клопотання відхилив.

Протягом засідання Бойко та адвокати постійно наголошували на неспроможності Бойка забрати з території Радіозаводу вольєри та собак, адже в нього нема на те фізичної та технічної спроможності.

Також з розгляду доказів стало зрозуміло, що старший державний виконавець Державної виконавчої служби Кирилюк неодноразово штрафував Юрія Бойка за невиконання рішення Верховного Суду від 2018 року, де йдеться про демонтаж вольєрів із псами.

Після завершення другого тому доказів прокурор Полюхович заявив, що третій том доказів знаходиться у прокуратурі, а також у зв'язку з невідкладними слідчими діями попросив оголосити перерву.

Наступне засідання відбудеться 4 червня 2021 року о 15:00 в Рівненському міському суді.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини