Ми у Facebook
04.06.2021, 22:00

На Рівненщині попрощалися з ветераном АТО Романом Кубишкіним, який помер в госпіталі після шести років боротьби із надважким пораненням

4 червня, в місті Дубно Рівненської області відбулася церемонія прощання з Романом Олександровичем Кубишкіним (позивний Санич), 29.06.1974 року народження, уродженцем міста Дубно, жителем Сумської області, військовослужбовцям, артилеристом ДУК "Правий сектор".
Ветеран АТО помер 2 червня в Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни (смт Клевань) після шести років боротьби зі надважких пораненням, отриманим в 2015 році в районі селища Піски Донецької області (район ДАП) під час артилерійського обстрілу українських позицій.

Повідомляє Дубенська міська рада.


У той день, під час обстрілу в бліндаж потрапили два снаряда, двоє бійців загинули на місці, п'ятеро - отримали поранення. Романа спочатку вважали загиблим, оскільки йому знесло частину черепа і не було частини головного мозку.


За інформацією видання Факти з посиланням на слова матері Романа Кубишкіна, в морзі, коли його вже збиралися покласти в труну і взяли за руку, випадково почули слабкий пульс. Пізніше з'ясувалося, що Роману Кубишкіна врятували життя тріски, які змішалися з піском і дрібним каменем, вони забили рану, тим самим зупинивши кровотечу.


Всі шість років Роман перебував у важкому стані, за його життя неодноразово боролися, але серце його зупинилося.






На правах реклами